Ντάνος: Αρκετά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον νικητή του πρώτου Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, να είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η εταιρεία παραγωγής έστειλε μάλιστα και μία ανακοίνωση σε οξείς τόνους στο Secret των Παραπολιτικών, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Με θλίψη αλλά και κατάπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα σε διάφορα sites ότι για την ταινία “Καποδίστριας”, που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, με παραγωγό την “Αλέξανδρος Φιλμ”, τον ρόλο του μεγάλου ήρωα της εθνικής μας παλιγγενεσίας, που θυσιάστηκε για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, του Αλέξανδρου Υψηλάντη, θα υποδυθεί ο πρώην παίκτης του “Survivor” Γιώργος Ντάνος Αγγελόπουλος.

Όπως ο καθένας μπορεί να φανταστεί, πρόκειται για fake news και στη χειρότερη περίπτωση μια απρεπή πράξη του εμπλεκομένου. Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον ρόλο του ήρωα Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει ήδη επιλεγεί από τον σκηνοθέτη Ελληνας ηθοποιός μεγάλης κλάσης».

«Ο πρωταγωνιστής και τα κεντρικά πρόσωπα θα είναι Άγγλοι ηθοποιοί και θα πλαισιωθούν από σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς. Η ταινία θα είναι στα αγγλικά και τα ελληνικά, δηλαδή θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της ταινίας μας “El Greco”, που έχει το αξεπέραστο ρεκόρ των 1.200.000 θεατών και πολλά διεθνή βραβεία», είχε δηλώσει ο Γιάννης Σμαραγδής.

Όλες οι ειδήσεις

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Απίστευτο περιστατικό που έγινε στα γυρίσματα

Παγιδευμένοι: Τα στοιχεία «καίνε» τον Κοσμά-Σπύρος και Θοδωρής σε πανικό!

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Η Μάνια δεν σταματά να σκέφτεται ερωτικά τον Μιχάλη