Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός, ο Αστέρης είναι στη φυλακή μετά τη δολοφονία του Πετρή. Εκεί θα γνωρίσει έναν ισοβίτη, τον Τόλη και αυτή η συνάντηση μέλλει να είναι καρμική!

Ο ισοβίτης, Τόλης Χρηστάκης που θα τον υποδυθεί ο Θάνος Μπίρκος, είναι ένας 50αρης λογιστής που το όνειρό του πάντα ήταν να γίνει ηθοποιός. Μάλιστα όπως γράφει ο Τηλεθεατής, σε άσχετες στιγμές απαγγέλλει ατάκες από διάφορους ρόλους. Όνειρό του να διοργανώσει και να ανεβάσει μία παράσταση στη φυλακή. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκει κανέναν πρόθυμο να συμμετάσχει.

Πρόκειται για έναν χαρακτήρα υπερκινητικό, με πηγαίο χιούμορ αλλά και ψυχαναγκαστικό με την καθαριότητα και την τάξη. Έχει φτάσει να διατηρεί το κελί του καλύτερο και από το… σπίτι του! Σφυρίζει κεφάτος δημοφιλή τραγούδια περασμένων δεκαετιών ενώ στη φυλακή είναι πάντα διακριτικός. Φροντίζει δηλαδή να μην προκαλεί κανέναν ενώ σπάνια τον επισκέπτεται μία θεία του.

Μήπως όμως όλα αυτά δεν ισχύουν; Ίσως τελικά ο Τόλης να έχει καλά κρυμμένα μυστικά και έναν περίεργο ρόλο στη σειρά Σασμός.

Λόγω του ότι είναι συγκρατούμενος του Αστέρη, φροντίζει να του δώσει συμβουλές για να κάνει τη διαμονή του στη φυλακή «ευχάριστη». Επίσης τον συμβουλεύει να βρει έναν καλό δικηγόρο για να πέσει στα μαλακά. Ο φονιάς του Πετρή στην αρχή θα τον αγνοεί. Έπειτα όμως, τι θα αλλάξει;

Σασμός: Νεκρός ο Αστέρης στη δεύτερη σεζόν; Τι έχει συμβεί

Στο μεταξύ η σειρά του Alpha που έχει καταπλήξει το τηλεοπτικό κοινό, είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Όμως κάποιοι ρόλοι μάλλον δεν θα υπάρχουν.

Ένας από αυτούς ίσως να είναι αυτός του Ορφέα Αυγουστίδη.

Άρα προφανώς ο τηλεοπτικός Αστέρης θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εξαφανιστεί από τη σειρά…

Έτσι…ή θα πεθάνει ή…θα διαφύγει στο εξωτερικό….

Ποιος ο λόγος όμως, που ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, που τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης, ίσως φύγει;