Ο Σασμός, η σειρά του Alpha που έχει καταπλήξει το τηλεοπτικό κοινό, είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Όμως κάποιοι ρόλοι μάλλον δεν θα υπάρχουν.

Ένας από αυτούς ίσως να είναι αυτός του Ορφέα Αυγουστίδη.

Άρα προφανώς ο τηλεοπτικός Αστέρης θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εξαφανιστεί από τη σειρά…

Έτσι…ή θα πεθάνει ή…θα διαφύγει στο εξωτερικό….

Ποιος ο λόγος όμως, που ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, που τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης, ίσως φύγει;

 

Το Νησί

 

Πρόκειται για την πιο ακριβή σειρά στην τηλεοπτική ελληνική ιστορία. Το καλύτερο, για πολλούς, σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.  Ποιοι άλλωστε δε θυμούνται την ιστορία με τους λεπρούς της Σπιναλόγκας;

Το Νησί, το σήριαλ που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, επιστρέφει στη μικρή οθόνη το 2023.

Το Νησί προβλήθηκε από το Mega Channel τη σεζόν 2010-2011 και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2010 και το τελευταίο στις 23 Μαΐου 2011. Θεωρείται μια από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές (για τηλεοπτική σειρά), με συνολικό κόστος 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η Βικτόρια Χίσλοπ,  που έχει πολιτογραφηθεί και Ελληνίδα και έχει πλέον και ελληνικό διαβατήριο, είναι σε συζητήσεις με την ελληνική τηλεόραση. Σκοπός η συνέχεια της σειράς «Το Νησί», από εκεί που την άφησε το Mega το 2011.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η συγγραφέας έχει έρθει σε επικοινωνία με την ΕΡΤ, με το κλίμα να είναι αρκετά αισιόδοξο. Μάλιστα όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι η Δημόσια Τηλεόραση τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην ελληνική μυθοπλασία και στηρίζει τις τηλεοπτικές σειρές. Επιπλέον το κανάλι είχε αγαστή συνεργασία με την  Χίσλοπ μετά και τη μεταφορά του νέου βιβλίου της συγγραφέως «Καρτ ποστάλ». Όπως είδαμε ήταν μια ιστορία που συγκίνησε πλήθος τηλεθεατών.

Οι πρωταγωνιστές

Μάλιστα όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει η Ζωή Σγουρού και όχι ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Επίσης πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι πολύ δυνατά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Σασμός

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το «Νησί 2» θα έχει πολλά στοιχεία «Σασμού». Κι αυτό γιατί έχουν ακουστεί τα ονόματα της Μαρίας Πρωτόπαππα και του Ορφέα Αυγουστίδη. Να θυμίσουμε ότι και οι δύο ηθοποιοί είναι μέλη του προηγούμενου cast εκείνης της σεζόν.

Τέλος, για το «Νησί 2»υπάρχουν συζητήσεις τόσο με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, όσο και με τον Γιάννη Στάνκογλου κυρίως για κάποιες σκηνές φλας-μπακ.