Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, ήταν το «βαρύ πυροβολικο» στο περσινό πρόγραμμα του καναλιού και από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να δικαιώσει όλε τις προσδοκίες. Τώρα, η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου επιστρέφει για ένα δεύτερο κύκλο πολύ ανατρεπτικό!

Στη σκληροτράχηλη γη της Μάνης τρεις οικογένειες βλέπουν τη μοίρα να τις δένει με έναν τρόπο σχεδόν μυστικιστικό! Οι Βρεττάκοι, μεγαλογαιοκτήμονες και πανίσχυροι στην Αρεόπολη, παλεύουν με οικογενειακά μυστικά, μπλεγμένοι σε αέναο παιχνίδι δύναμης και εξουσίας! Οι Καπερνάροι βασανίζονται από τις συγκρούσεις που διαρκώς προκαλεί η Αρετή, μία δεσποτική γυναίκα που θέλει  να τους έχει όλους κάτω από τον έλεγχό της!

Αντίθετα, οι Στεφανέοι βγήκαν ενωμένοι και δυνατοί μέσα από τις πιο δυνατές προκλήσεις, όμως τώρα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν άλλη μία. Κι αυτή τη φορά, κανείς δεν ξέρει αν Θα τα καταφέρουν… Αυτό και άλλα πολλά ερωτήματα καλείται να απαντήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς Η Γη της Ελιάς που θα βρει την Αθηνά κατηγορούμενη και προφυλακισμένη για το φόνο του Δημήτρη, τη Μυρτάλη να ενδίδει στον παράλογο πόθο του Αλέξη και τον Μιλτιάδη να απλώνει όλο και πιο βαθιά τα δίχτυα του στην πόλη και στις ζωές των υπόλοιπων ηρώων. Με λίγα λόγια και τη φετινή σεζόν έχουμε να δούμε από τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου πράγματα και θαύματα!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer του δεύτερου κύκλου

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα…με Γιώργο Λιάγκα!

Επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ: Τότε θα γίνει η πληρωμή!

Η Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη-Πρωταγωνίστρια της σειράς έχει σχέση με τον σκηνοθέτη;