Ο Μανώλης στη σειρά Σασμός προσπαθεί να αφήσει πίσω του όσα δραματικά έζησε την ημέρα της δολοφονίας του Στεφανή και να συνεχίσει τη ζωή του στο Ηράκλειο. Γι’ αυτό και φροντίζει να συνεχίσει τις σπουδές του στη σειρά του ALPHA μακριά από το χωριό. Η σχέση του με την Κλαίρη πάει από το καλό στο καλύτερο και έτσι νομίζει πως έχει ξεφύγει για πάντα από εκείνη την τραγική μέρα. Επίσης έχει βγει και από το στόχαστρο του Μαθιού, με τον οποίο δεν έχουν πια επαφές.

Μια απρόσμενη συνάντηση ωστόσο θα κάνει τον Μανώλη να συνειδητοποιήσει ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι διαρκώς παρών και εξακολουθεί να τον απειλεί όπως πάντα!

 

Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για Μαθιό-Βασιλική!

Ο Νικηφόρος επιστρέφει

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό και νομίζει πως θα περάσει μερικές χαλαρές στιγμές στο σπίτι του. Αντ’ αυτού, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη έκπληξη. Ο Μαθιός είναι έτοιμος να του μιλήσει για την αγάπη που τρέφει για τη Βασιλική… Οι δύο άντρες κάθονται και μιλάνε και ο Μαθιός τού αποκαλύπτει ότι έχει σχέση με τη μητέρα του. Ο Νικηφόρο μένει εμβρόντητος μετά την αποκάλυψη του Μαθιού και νομίζει πως του κάνουν πλάκα. Σύντομα όμως καταλαβαίνει την αλήθεια, παθαίνει σοκ και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Η φυγή προς το Ηράκλειο μοιάζει με μονόδρομο για τον νεαρό. Στο μεταξύ, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της στην αποκάλυψη του Μα-θιού. Η Καλλιόπη, από την άλλη, κρατά μια αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου, που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό.

Ο Νικηφόρος δεν έχει ακόμα μιλήσει σε κανέναν και η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού κορυφώνεται αφού θέλουν να ελπίζουν πως θα δεχτεί τελικά τη σχέση τους αλλιώς εκείνοι δεν θα μπορούν να είναι ποτέ ξανά μαζί. Ο Μαθιός εξομολογείται στη μητέρα του την πρόθεσή του να φύγει, από το χωριό αν η απόφαση του παιδιού είναι αρνητική. Οσο περνούν οι μέρες και δεν έχουν νεότερα από τον Νικηφόρο, ο Μαθιός και η Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος της σχέσης τους… Ξαφνικά ο Νικηφόροςαφήνει το Ηράκλειο και γυρίζει στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση!

Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας

https://youtu.be/dBVv95iUn8k