Η Μαρίνα, αν και προσπαθεί να συγκρατήσει την ψυχραιμία της στη σειρά Σασμός για τα ψέματα τον Αστέρη στον Σταύρο, δεν τα καταφέρνει. Η γυναίκα ξεσπάει με οργή στον Αστέρη, όταν μαθαίνει ότι προσέγγισε τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα, και του ζητάει ξανά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει και τη διαβεβαιώνει πως δεν θα κάνει τίποτα που Θα πληγώσει την κοπέλα.

Παράλληλα, η Καλλιόπη πείθεται να υπογράψει για την πώληση του κτήματος μιας και οι γιοι της είναι σε οικονομικό αδιέξοδο. Από την άλλη, ο Αστέρης, κρυφά απ όλους, κάνει εξετάσεις, αποφασισμένος να βοηθήσει την Αργυρώ. Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους στη δραματική σειρά του ALPHA , καθώς η Αργυρώ περιμένει μια αχτίδα ελπίδας στην υπόθεση της υγείας της. 0 Αστέρπς, που κρατάει τον λόγο του στη Μαρίνα, μένει μακριά της, αλλά η σκέψη του είναι σ’ αυτήν. ‘Οπως και η ανάγκη του να είναι αυτός που Θα τη βοηθήσει ελπίζοντας τελικά να είναι συμβατός δότης. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Γεράσιμος δίνει τελεσίγραφο στη Στέλλα, όσον αφορά τη σχέση τους. Της ζητάει να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να φύγουν από ταν Κρήτη. Θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ωστόσο, η απάντηση της Στέλλας στο τελεσίγραφο του Γεράσιμου αργεί να έρθει και εκείνος απογοητευμένος αντιλαμβάνεται πως η δικηγόρος δεν θα τον ακολουθήσει.

Σασμός: Επεισόδιο Δευτέρας 20 Ιουνίου

Δευτέρα 20 Ιουνίου – Επεισόδιο 162
Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που θα τα ανατρέψει όλα. Καθώς οι ελπίδες για την Αργυρώ στενεύουν ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της. Ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Βασιλική και κάνουν όνειρα για τον γάμο τους.

Τρίτη 21 Ιουνίου – Επεισόδιο 163
Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς. Η αποκάλυψη της αλήθειας φέρνει τον Γεράσιμο σε απόλυτο αδιέξοδο, αυτός που τόσα χρόνια μισούσε, έχει θυσιαστεί για να του χαρίσει τη ζωή του. Την ίδια ώρα οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά καθώς συνειδητοποιεί πως το μεγαλύτερο μυστικό του είναι εκτεθειμένο.