Το μόνο που δεν Θέλει ο Αντώνηs είναι να χυθεί περισσότερο αίμα μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων στη σειρά Σασμός. Μαθαίνονταs λοιπόν ότι η Καλλιόπη τρέφει αισθήματα εκδίκησης προς τον Παύλο αλλά και ότι ο Παύλος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη μοναδική γυναίκα των Σταματάκηδων, αποφασίζει να τους μιλήσει για να εξομαλύνει τα πνεύματα. Πρώτα θα εξηγήσει στην Καλλιόπη πως ο Παύλος ήρθε στο νησί για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και πως το κύριο μέλημά της θα είναι να σταθεί αυτή τη δεδομένη στιγμή στο πλευρό του Μαθιού. Εκείνη Θα δείξει να πείθεται στη σειρά του ALPHA, όμωs δεν θα βρει την ίδια αντιμετώπιση και από τον Παύλο, που είναι αποφασισμένοs για όλα. Δεν Θα διστάσει να του πει ότι το αίμα μόνο με αίμα πληρώνεται, όμωs στο τέλοs της κουβένταs θα φανεί συγκαταβατικός. Κανείs δεν Θα μπορεί να πει με σιγουριά πω η Καλλιόπη Σταματάκη και ο Παύλο Βρουλάκηs θα κάνουν ανακωχή, όμωs σίγουρα θα αξίζει να περιμένουν.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή η Καλλιόπη

‘Οπως θα παρακολουθήσουμε, ο Φραγκιαδάκης είναι σχεδόν βέβαιος για την ενοχή του Μαθιού και τον οδηγεί στη φυλακή. Παρά το γεγονός πως εκείνος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με το έγκλημα, κανείς δεν τον πιστεύει, καθώς όλοι γνωρίζουν πως η έχθρα του με τον Άγγελο ήταν μεγάλη και πως πολλές φορές η κατάσταση ανάμεσά τους είχε οξυνθεί. Ο Αστέρης, η Βασιλική και η  Καλλιόπη προσπαθούν να τον στηρίξουν με όποιο τρόπο μπορούν αλλά και να τον βοηθήσουν.

Ωστόσο, οι τύψεις πνίγουν την Καλλιόπη, καθώς κρύβει καλά ένα ένοχο μυστικό για εκείνη τη μοιραία ημέρα που άλλαξε τη ζωή της οικογένειάς της και βύθισε ξανά στο πένθος τους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη δεν μιλάει σε κανέναν, αλλά οργανώνει τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει. Μια μέρα εμφανίζεται, προς έκπληξη όλων, στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας να μιλήσει στον Φραγκιαδάκη. Σοκαρισμένος, ο τελευταίος την ακούει να ομολογεί πως εκείνη την ημέρα επισκέφθηκε τον γιατρό και τυφλωμένη από το μίσος της για εκείνον τον χτύπησε με το ψαλίδι. ‘Ολα ξαφνικά ανατρέπονται.