Ο Σασμός έρχεται με τον δεύτερο πιο δυνατό κύκλο του και τα γεγονότα είναι κάτι παραπάνω από ανατρεπτικά! Η δραματική σειρά του ALPHA που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και σκαρφάλωσε ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό αφού οι εξελίξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη!

Τι πρόκειται να γίνει με το ξεκίνημα ακόμα της σειράς;

Για αρχή, ο Μαθιός θα μπει στη φυλακή για έναν φόνο που όλοι ξέρουμε ότι δεν διέπραξε! Ο Άγγελος έπεσε νεκρός από άλλο χέρι και ο Μαθιός πέφτει θύμα μίας πλεκτάνης που όμως σύντομα θα βρει το δίκιο.

Σασμός: Η Βασιλική καταρρέει!

Η Βασιλική καταρρέει στα χέρια του Νικηφόρου, που δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας που θα έμπαινε στο σπίτι τους είναι φονιάς! Η Καλλιόπη, από τη μεριά της δεν μπορεί να δεχτεί πως ακόμα ένας γιος της Θα βρεθεί στη φυλακή και είναι αποφασισμένη να πάρει τη δολοφονία πάνω της για να τον σώσει. Την ίδια στιγμή, καταφθάνει στο νησί ο εξαφανισμένος από χρόνια Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας), που όλοι πίστευαν πως είναι νεκρός. Η γιαγιά Ειρήνη χαίρεται πολύ που ξαναβλέπει τον ξάδελφο του αδικοχαμένου γιου της, ενώ η Μαρίνα καταλαβαίνει πως αυτός ο άντρας ήρθε για να τις προστατεύσει. Πολύ γρήγορα οι Σταματάκηδες Θα αντιληφθούν πως ο Παύλος δεν αστειεύεται και πως επέστρεψε για να πάρει εκδίκηση για τις δολοφονίες του Πέτρου και του Άγγελου, κλείνοντας έτσι τη βεντέτα, με κάθε τίμημα…

Ο Σταματάκης όμως θα αποφυλακιστεί γιατί απλά δεν έχει μπει για τον… σωστό φόνο στη φυλακή!

Δείτε τον Μαθιό και όχι μόνο, εκτός φυλακής και τη δικηγόρο του να… πανηγυρίζει!

Σασμός: Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα!

Σασμός

Σασμός

Σασμός επόμενα επεισόδια: Μανόλης και Άσπα παλεύουν με τις τύψεις τους!

Παλεύουν με τις τύψεις τους τόσο η Άσπα όσο και ο Μανολάκης. Ο δεύτερος δεν αντέχει στη σκέψη ότι αν είχε πει την αλήθεια γιατο φόνο του Στεφανή ίσως και να μην είχε δολοφονηΘεί ο Πέτρος αλλά ούτε και ο Άγγελος. Η Άσπα, από την άλλη, είναι σίγουρη πως πίσω από τη δολοφονία του αγαπημένου της βρίσκεται ο Κώστας και είναι αποφασισμένη να το αποδείξει. Το έργο του Αντώνη Φραγκιαδάκη Θα είναι πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο Παύλος Βρουλάκης. Δίπλα του όμως θα βρίσκεται ένας πολύ έμπειρος αστυνομικός (Γιώργος Γεροντιδάκης), που Θα καταφέρει να βρει στοιχεία, τα οποία Θα ρίξουν φως στην υπόθεση.