Οι μέρες περνούν, το καλοκαίρι έφτασε, η σεζόν τελείωσε και έτσι κάπως ο Σασμός κοντεύει κι αυτός να μας αποχαιρετήσει και μάλιστα με μεγάλο πόνο! Πόνο φυσικά για τους τηλεθεατές που θα πρέπει να περιμένουν σχεδόν τρεις μήνες μέχρι να ξαναδούν την αγαπημένη δραματική σειρά του ALPHA που έσπασε τα ταμεία! Πόνο όμως θα έχουν και οι πρωταγωνιστές και ιδιαίτερα ο Θανάσης Πατριαρχέας που μας επιβεβαίωσε και με την… βούλα το απόλυτο spoiler λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Άγγελος θα πέσει νεκρός από το χέρι του Κώστα ο οποίος ζηλεύει τον δεσμό που έκανε ο γιατρός Βρουλάκης με την πρώην γυναίκα του, την Άσπα. Όμως ο Άγγελος, κατά κόσμο Θανάσης Πατριαρχέας δε φαίνεται να αγχώνεται. Αυτό θα είναι και το λάθος του αφού ο Κώστας τυφλωμένος από ζήλια σκοτώνει τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του! Ο Θανάσης Πατριαρχέας  προχώρησε και σε μία ανάρτηση όπου και το επιβεβαίωσε, μιας και ποζάρει γεμάτος αίματα χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα πέσει νεκρός.

“Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες ειδικά γ αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική” έγραψε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

 

Σασμός: Δείτε το Trailer του αποψινού επεισοδίου