Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός είναι πολύ ευχάριστες! Όπως έγινε γνωστό επιστρέφει ο Πετρής . Με ποιο τρόπο θα επιστρέψει;

Πριν μερικές μέρες καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν ο Κώστας Νικούλι και η Δανάη Παππά, οι πρωταγωνιστές του Σασμού. Οι δύο ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς του Alpha μίλησαν στην Κατερίνα Καινούργιου για όλα και έδωσαν spoilers όσον αφορά τις εξελίξεις στον «Σασμό».

Ο «Πετρής» του Σασμού δήλωσε : «Ήξερα από την αρχή ότι θα πεθάνω στον Σασμό… Υπάρχουν σκέψεις να συνεχίσω με κάποιον τρόπο στη σειρά»

Όσοι παρακολουθούν το σίριαλ, και σίγουρα είναι πάρα πολλοί,  σχολιάζουν φανατικά στα social media κάθε φορά που προβάλλεται το επεισόδιο!Έτσι πολλοί από αυτούς έγιναν έξαλλοι που ο Πετρής φεύγει από τη σειρά. Πολλοί μάλιστα είχαν αφήσει υπονοούμενο ότι  δεν πρόκειται να την ξαναδούν μετά από αυτό.

Σασμός: Τα σχέδια των σεναριογράφων

Όπως είναι φυσικό, οι σεναριογράφοι κάτι τέτοιο δεν θέλουν με τίποτα να συμβεί. Ποιος θέλει άλλωστε να αλλάξει ο τηλεθεατής κανάλι, ειδικά όταν ένα πρόγραμμα σημειώνει τόσο μεγάλη επιτυχία.Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σεναριογράφοι σκέφτονται να φέρουν πίσω τον Πετρή. Όχι φυσικά να τον αναστήσουν αλλά θα τον φέρουν πίσω μέσω σκηνών από το παρελθόν, τα λεγόμενα flashback. Ίσως κάποιες είναι καινούργιες σκηνές και κάποια άλλα αποσπάσματα από σκηνές που έχουμε ξαναδεί σε παλαιότερα επεισόδια.

Σήμερα λοιπόν μάθαμε τι σκοπούς έχουν οι σεναριογράφοι!  Βλέποντας λοιπόν το πόσο στεναχωρήθηκε το κοινό για τον θάνατο του Πέτρου αποφάσισαν να τον… επαναφέρουν. Συγκεκριμένα ο Πετρής πρόκειται να εμφανιστεί σαν όραμα μπροστά στη Μαρίνα, σε μια σκηνή που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.