Η Καπετάνισσα στη σειρά του ALPHA, Σασμός δεν θα αφήσει κανέναν να κάνει κακό στους γιους της. Τους προστάτεψε στο παρελθόν, θα το κάνει και τώρα, με κάθε τίμημα. Ο Μαθιός δεν έκανε κακό σε κανέναν, δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν θα βρεθεί ποτέ τίποτα για να τον στείλει στη φυλακή. Η Καλλιόπη θα εξαφανίσει οποιονδήποτε μπει εμπόδιο στα σχέδιά της. Μάλιστα έχει ήδη βάλει στο στόχαστρό της μερικούς, ίσως ακόμα και τη γυναίκα που δεν πρόλαβε να γίνει νύφη της!

Ο Αστέρης από την άλλη δίνει το ένα του νεφρό και σώζει την Αργυρώ. Με αυτόν τον τρόπο ο Αστέρης θέλει να εξιλεωθεί για τον πόνο που της έδωσε με τον φόνο του Πετρή, φόνο τον οποίο ουσιαστικά δεν προκάλεσε ο ίδιος. Αποδεχόμενος πως εκείνη είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί, αποφασίζει να μείνει για πάντα μακριά της και να την αφήσει να ευτυχήσει. Επιλέγει να μην της πει ότι αυτός είναι ο δότης που της έσωσε τη ζωή και θέλει κάποια στιγμή να μπορέσει και αυτός να βρει την ευτυχία. Οι δυο τους όμως θα ξανασυναντηθούν. Και θα αφεθούν ξανά στον έρωτά τους, που δεν έσβησε ποτέ. Αστέρης και Αργυρώ ωστόσο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κι άλλες προκλήσεις…

Για την Αργυρώ την τελευταία στιγμή ο συμβατός δότης βρίσκεται και εκείνη γλιτώνει από τη νεφρική ανεπάρκεια και έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Θέλει πάση θυσία να ανακαλύψει ποιος της έκανε αυτό το ανέλπιστο δώρο, αλλά δεν ξέρει πού να απευθυνθεί. Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως ο έρωτας της ζωής της, ο Αστέρης, κρύβεται πίσω από τη σωτηρία της. Τώρα θα κληθεί να τον ξεχάσει και να δει αν μπορεί να σώσει τον γάμο της με τον Σταύρο. Οι δυο τους θα το προσπαθήσουν, η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για τη νεαρή κοπέλα. Σχέδια που περιλαμβάνουν τον Αστέρη, αν και ακόμα δεν ήρθε η ώρα για να έχουν την πραγματική τους ευκαιρία!

Σασμός: Δείτε το σημερινό trailer