Η Αργυρώ στη σειρά Σασμός,βλέποντας τον Αστέρη στα Γιάννενα, λούζεται από κρύο ιδρώτα, αφού φοβάται μην της πάρει το παιδί.
Η επίσκεψη του Αστέρη στα Γιάννενα φέρνει την Αργυρώ σντιμέτωπη με το μέλλον της οικογένειάs της και μια μεγάλη απόφαση. Για ακόμη μια φορά βρίσκεται σε δίλημμα, αφού δεν ξέρει αν θα γυρίσει σελίδα ή θα κυνηγήσει για άλλη μια φορά τη δικαίωση ενάντια στουs Σταματάκηδεs. Από την άλλη, ο Κώσταs, έξω από τη φυλακή πια, ξαναγυρνά στον τόπο του ψάχνονταs δουλειά.

Ωστόσο η Άσπα ανησυχεί για την αντίδρασή του όταν μάθει πωs έχει προχωρήσει τη ζωή της με μια καινούργια σχέση. Ο Νικφόρος έχει να διαχειριστεί μια αποκάλυψη που θα ανατρέψει ό.τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα. Απελπισμένοs τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί. «Δεν μπορεί να μην είμαι παιδί σου», μονολογεί, με τα δάκρυα από τα μάτια του να τρέχουν ποτάμι μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τα όσα άκουσε να λένε στο χωριό.

Οι απαντήσειs που περιμένει ο Νικηφόροs για το τεστ πατρότηταs ρίχνουν βαριά τη σκιά στη σχέση του με το Μαθιό και τη Βασιλική ωστόσο εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλο. Οι πρωτοβουλίεs του Μιχάλη δεν κατευνάζουν τα πνεύματα, ενώ ο Γεράσιμος βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ’ το να καταστρέψει τον Καραπάνο… Από την άλλη ο Αντώνηs πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικόs. Όμως το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρήs, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγα-πημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμόs έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων. Η Μανταρίνα αφήνει την τελευταία τηs πνοή σε μια σκηνή που Θα καθηλώσει όλη την Ελλάδα.

Σασμός: Άρρωστη η Αργυρώ;

Σαν να μην φτάνει αυτό στη σειρά του ALPHA, οι Βρουλάκηδεs έρχονται αντιμέτωποι με μια ακόμα συμφορά… Όπωs Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αργυρώ θα ταλαιπωρείται από έντονεs αδιαθεσίεs. Όσο περνούν οι μέρεs νιώθει τις δυνάμειs της να την εγκαταλείπουν και ύστερα από παρότρυνση της Μαρίναs και του Σταύρου αποφασίζει να κάνει εξετάσειs. Όταν τα αποτελέσματα βγαίνουν, η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώs οι γιατροί της ανακοινώνουν πως πάσχει από σοβαρή νεφροπάθεια. Η κστάστασή της όσο περνούν οι μέρεs επιδεινώνεται. με τους πόνους να είναι αφόρητοι. Παρ’ όλα αυτά σφίγγει τα δόντια δείχνονταs αποφασισμένη να βγει νικήτρια. θα τα καταφέρει;