Ο Σασμός, η δραματική σειρά του ALPHA, συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν αφού αρκετοί «λογαριασμοί» έμειναν ανοιχτοί! Μπορεί το μέτωπο γύρω από τη δολοφονία του Άγγελου να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αλλά κι άλλα γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν όσα ξέραμε μέχρι τώρα στη σειρά.

Ο Σασμός σταμάτησε πάνω σε κομβικό σημείο και πολλοί τηλεθεατές δεν ικανοποιήθηκαν ιδιαίτερα τόσο με  το γεγονός ότι ο γάμος δεν έγινε ποτέ, όσο και με το ότι κανείς δεν έμαθε για ποιο φόνο θα συλληφθεί ο Μαθιός.

Ο Δημήτρης Ήμελλος, ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης της σειράς αποκάλυψε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» όπου ήταν καλεσμένος τη σύλληψη του Μαθιού για τον φόνο του γιατρού.

«Ο Μαθιός συλλαμβάνεται από τον Αντώνη για τον φόνο του Άγγελου. Ο φόνος του Στεφανή Σταματάκη εκκρεμεί. Παίζεται ένα παιχνίδι σε τι βαθμό και πώς είναι εμπλεκόμενη η οικογένεια Σταματάκη στους δύο φόνους. Χρησιμοποιείται ο φόνος του Άγγελου για να βγουν άλλα λαβράκια» αποκαλύπτει ο Δημήτρης Ήμελλος στην εκπομπή του ALPHA.

Σασμός: Πότε θα παντρευτεί Αντώνης-Μαρίνα;

«Η σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα… Κάθε φορά που πάει να χαρεί ο Αντώνης κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα…. Η ευχή του κόσμου, να δει το ζευγάρι μαζί, θα γίνει πραγματικότητα. Σεναριογράφου θέλοντος και θεού επιτρέποντος ο Αντώνης θα το πάρει το κορίτσι. Το πότε θα το δούμε!».
Όμως μέχρι να γίνει αυτό το ζευγάρι θα κληθεί να… χωρίσει αφού ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη φέρνει ανατροπές και το ζευγάρι δεν μπορεί να λείψει από αυτές αφού ο ξάδερφος της οικογένειας δεν καλοβλέπει τη σχέση της Μαρίνας με τον αστυνομικό! Ο Παύλος δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Μαρίνα θα πετάξει τα μαύρα και θα ξαναφτιάξει τη ζωή της γι αυτό και μπλέκει το ζευγάρι σε δυσάρεστες καταστάσεις!