Η σειρά του Alpha Σασμός μας κάνει να καταλαβαίνουμε καθημερινά πού οφείλονται τα μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Η ιστορία καλά κρατεί από άποψη μυθοπλασίας ενώ οι εξελίξεις είναι έτσι που πραγματικά κόβουν την ανάσα και σε κάνουν να ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο.

Τι θα γίνει όμως μελλοντικά στην ιστορία  που ξέφυγε από την Κρήτη και κινείται προς Ήπειρο πλευρά;

Κι ενώ η Αργυρώ με τη Μαρίνα προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους στα Γιάννενα. στην Κρήτη συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα.

Την ώρα που ο Μανόλης αποφασίζει να πάει να καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία εμφανίζεται έναs τύποs, γνωστόs στα βρόμικα κυκλώματα ω Αμερικάνοs.

Ο Λουκάs Κεραμιανόs κατά κόσμον, που ήταν το δεξί χέρι του Καραπόνου. Ωστόσο τώρα τα έχει σπάσει μαζί του και αυτή τη στιγμή τον ψάχνουν και η αστυνομία και ο Καραπάνοs…

Ο Αμερικάνοs λοιπόν εμφανίζεται στην αστυνομία και παραδίνεται για τον φόνο του Στεφανή. ‘

Φυσικά το νέο φτάνει και στα Γιάννενα. όπου η Μαρίνα και η Αργυρώ βρίσκουν επιτέλουs δικαίωση για τον αδικοχαμένο Πετρή. Παράλληλα, αυτό το γεγονόs δίνει παρηγοριά και στον Αντώνη, που τ’ αφήνει όλα πίσω του,για να πάει να βρει τη Μαρίνα και την Αργυρώ…

Ο Αντώνηs λοιπόν κάνει την πιο όμορφη εκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστεs στιγμέs.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού.

Η γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος την βοηθάει στις ερημιές. Μια σχέση εμπιστοσύνης γεννιέται στα Ιωάννινα. Η Καλλιόπη από την άλλη δεν μπορεί να χωνέψει ότι την απαρνήθηκε ο γιός της.

Ο αδερφός του Σταύρου, Βαγγέλης, μπλέκει άσχημα, ενώ η Μαρίνα γνωρίζει την Δέσποινα. Μια φιλία δημιουργείται μεταξύ των δύο χαροκαμένων γυναικών.

Ο Γεράσιμος παίρνει ένα περίεργο μήνυμα για τα γενέθλιά του. Η Θοδώρα λέει στην Άννα ότι η φίλη του Μανόλη, η Κλαίρη είναι τυφλή.

Σασμός: Πώς θα το πάρει ο Παντελής όταν το μάθει;

Ο Μαθιός προσπαθεί να βρει τα ίχνη της Σεμίνας για να μαζέψει στοιχεία για την αθώωση του αδερφού του.

Και θα φτάσει πολύ μακριά για να τα βρει. Κάπου που δεν θα περίμενε κανείς…