Η δραματική σειρά Σασμός συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές αφού ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη φέρνει όχι μόνο ανατροπές αλλά και πολύ αίμα. Κι αυτό γιατί ο Παύλος, που τον υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, έρχεται με συγκεκριμένο σκοπό στην Άνω Ποροία.

Η εισαγγελέας Αιμιλία Ξενάκη, πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη, έχει ακόμη ανοιχτές πληγές και λογαριασμούς με τον άνθρωπο που νόμιζε νεκρό. Η επιστροφή του την ταράζει, όμως δεν μπορεί να παρεκκλίνει από τον στόχο της που είναι να κλείσει τον Μαθιό στη φυλακή! Σε συνεργασία με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη υφαίνουν προσεκτικά εδώ και καιρό τον ιστό μέσα στον οποίο θα πιαστεί ο Σταματάκης.

Οι δυο τους μαζεύουν στοιχεία και εξετάζουν μάρτυρες, ώστε να μπορούν να πιάσουν τον δολοφόνο του Στεφανή και να τον κλείσουν μέσα μια για πάντα… Κι όσο η Ξενάκη κρατά στα χέρια της την τύχη του Μαθιού, η Καλλιόπη που αμφισβητεί την αξιοπιστία της δεν έχει ακόμη  πει την τελευταία της λέξη και φυσικά δεν πρόκειται να την αφήσει να αλωνίζει ατιμώρητη.. . ‘Ηταν παντρεμένη με Βρουλάκη και θέλει να την καταστρέψει πριν προλάβει εκείνη να ρίξει την πρώτη βολή! Η καπετάνισσα θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Ξενάκη από την υπόθεση και να εξασφαλίσει πως κανείς δεν θα κάνει κακό στο παιδί της.

‘Ομως η εισαγγελέας είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και δεν πτοείται από τις απειλές, μέχρι τη στιγμή που αυτές «αγγίζουν» αγαπημένα της πρόσωπα… Είναι τότε που η Ξενάκη πρέπει να αποφασίσει στη σειρά του ALPHA αν θα ρισκάρει τα πάντα ή αν θα κάνει πίσω για να σώσει τους άλλους και την ίδια…

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η βεντέτα τελειώνει με αίμα!

Ελληνοτουρκικά: Ρεσιτάλ προπαγάνδας από την Τουρκία – Αυτό σχεδιάζει ο Ερντογάν για να «χτυπήσει» την Ελλάδα

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Ποιους εκβιάζει η Λεϊλά;