Ο Σασμός που καθηλώνει κάθε βράδυ, 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές, προχωρά προς το τέλος. Την Τρίτη στις 5 Ιουλίου, ετοιμαστείτε για ένα δραματικό φινάλε, αλλά και για ένα σωρό ερωτήματα που θα μείνουν για να απαντηθούν με τη νέα σεζόν. Μέχρι τότε έχουμε ακόμα 26 επεισόδια, μέσα από τα οποία Θα υπάρξουν απίστευτεs εξελίξειs, δράματα αλλά και δύο θάνατοι που θα βάψουν το τέλοs τηs σειράs, στο επεισόδιο 170, με αίμα.

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνηs έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Ολοι είναι συντετριμμένοι και βρίσκονται μέρα νύχτα στο πλευρό τηs. Ωστόσο, η γιαγιά Ειρήνη δεν θα αντέξει και, όπωs θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, έναs από τους δύο θανάτουs θα είναι ο δικός της. Ο άλλοs θάνατοs ωστόσο θα είναι και πιο οδυνηρόs. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να διαφαίνεται στη σειρά του Alpha η σχέση μίσουs που ήδη έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Άγγελο. Ο Άγγελος είναι το κόκκινο πανί για την Καλλιόπη, μέχρι που μια κίνηση του Αγγέλου όχι τόσο για να τους αποδυναμώσει κι άλλο οικονομικά, όσο για να μπει στο μάτι τηs Καλλιόπηs, ότι αυτόs πλέον είναι κυρίαρχοs στην περιουσία των Σταματάκηδων.

Ένας Βρουλάκηs τούs τα πήρε όλα… Η Καλλιόπη πλέον δεν ανέχεται τα δικά τηs κοπέλια να είναι σ’ αυτή τη μοίρα και πάνω στην οργή τηs σκοτώνει τον Αγγελο. Αυτόs είναι ο δεύτεροs θάνατοs που θα σημάνει το τέλοs του φετινού κύκλου. Με το αίμα του Αγγελου θα γραφτεί το φινάλε, αλλά και με αυτό θα ανοίξει έναs ακόμα κύκλοs. 0 χαμόs του θα ανοίξει νέεs πληγέs στην οικογένεια του και στην Ασπα που είναι απαρηγόρητη. Ολοι ξέρουν ότι ο άδικοs θάνατοs του Αγγελου θα εχει συνέπειεs και θα φέρει έναν ακόμα κύκλο αίματοs. Το τέλοs λοιπόν Θα είναι δραματικό, όμωs δεν έχει να κάνει μόνο με του δύο θανάτους.

Ο Μαθιός Θα ζει με τον φόβο της αποκάλυψης ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή και κάθε μέρα θα αισθάνεται ότι ήρθε η στιγμή να πληρώσει. Ο αστυνόμος τον έχει στο στόχαστρο, ενώ πολλά έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται, ειδικά μετά τον ορισμό του γάμου του με τη Βασιλική και την αποκάλυιμη τηs παλιάς του σχέσης. Τόσο ο ίδιος όσο και η Καλλιόπη Θα ζουν κάτω από ένα καθεστώς φόβου και ανασφάλειας, περιμένοντας πότε Θα γίνει το κακό.

 Σασμός: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου