Εκτός εαυτού βγήκε η γυναίκα που καταγγέλλει τον σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός», Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό.

Η ηθοποιός βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου και εξέφρασε την ενόχλησή της στα όσα είπε ο Σωτήρης Χατζάκης στην εκπομπή «Το Πρω1νό».

«Το θέμα μου είναι με τον κ. Χατζάκη, ο οποίος χωρίς να ξέρει την υπόθεση βγήκε και στον αέρα του Πρωινού και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια. Ότι δεν έχω απευθυνθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ότι δεν έχω στοιχεία. Λοιπόν, αυτό σε μια σκληρή ποινική υπόθεση που είναι… πριν τον φόνο αυτή η υπόθεση, ε, δεν το δέχομαι ρε παιδιά! Να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ» δήλωσε φανερά εκνευρισμένη η ηθοποιός προσθέτοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του σκηνοθέτη-ηθοποιού καθώς την εξέθεσε:

«Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω; Αυτό. Είμαι με τον κύριο Μπιμπίλα, ο οποίος κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του και δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Βγήκε ο κύριος Χατζάκης και είπε αυτό το πράγμα χωρίς να γνωρίζει και έγινε ένα μπέρδεμα όπου μπλέχτηκε και το ΣΕΗ. Δεν μπορείς να βγαίνεις έτσι στον αέρα και να λες ότι δεν υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ ενώ έχω κάνει μήνυση. Δεν επιτρέπεται αυτό. Και θα ρωτήσω και τον δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά πάνω σε αυτό. Δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο»

Ο σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας του ALPHA«Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του και αναφέρεται στην καταγγελία για βιασμό με μήνυμα στο Facebook.

«Μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ», αναφέρει ο σκηνοθέτης που θα προσφύγει στα δικαστήρια.