Η αλήθεια είναι ότι στη σειρά Σασμός δεν έχει γελάσει και πολύ το χειλάκι μας! Πάνω που είμαστε έτοιμοι να πούμε μπράβο και όλα καλά, γυρνάμε στο βοήθα Παναγιά! Ένα από τα πιο ταλαιπωρημένα ζευγάρια που δεν μπορούν να βρουν μία ησυχία, είναι ο Αντώνης Φραγκαδάκης, ή κατά κόσμο Δημήτρης Ήμελλος, ο αστυνομικός που έχει καταφέρει με την ηρεμία και την… ψυχραιμία του, να φέρει κοντά του την Μαρίνα Βρουλάκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σειρά του ALPHA, που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν και ξεκαθάρισε για το θέμα του γάμου του ζευγαριού που όλοι περιμέναμε!

Με αυτό τον ανεκπλήρωτο έρωτα θα δούμε άσπρη ημέρα;

«Αλήθεια, δεν το γνωρίζω. Αρραβωνιαστήκαμε με τη Μαρίνα και περιμένουμε με έναν τρόπο να λυθεί μια ιστορία για να πάμε ντο γάμο. Τώρα, βέβαια, προέκυιμε και η αρρώστια της Αργυρώς, οπότε αναβλήθηκε ο γάμος, αλλά δεν πρόκειται να τον καθυστερήσουμε πολύ. Θα γίνει. Από εκεί και πέρα, η υπόθεση είναι να λυθεί η ιστορία του ‘ φονιά του Στεφανή, όπου νομίζω εκεί Θα κλείσει και η ιστορία του “Σασμού”».

Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία με τον Στέλιο Μάινα ως Παύλο Βρουλάκη!

Ο Παύλος Βρουλάκης ανοίγει νέο κύκλο αίματος στη σειρά του ALPHA, Σασμός. 0 χαμένοs ανιψιόs τηs γιαγιάs Ειρήνηs, που όλοι τον είχαν για πνιγμένο, ζει. 0 Παύλοs Βρουλάκηs δεν είναι όνειρο τηs γιαγιαs Ειρήνπs. 0 εφιάλτηs τηs βγαίνει αληθινόs και ο Παύλοs Βρουλάκηs εμφανίζεται ολοζώντανοs στην αυλή των Βρουλάκηδων. Ολα πια αλλάζουν…

Μέχρι τώρα ωστόσο δεν είχαμε δει κάποια φωτογραφία από τα γυρίσματα! Αλλά ο παπά Μιχάλης, κατά κόσμο, Μιχάλης Αεράκης, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του με τον Στέλιο Μάινα με τον οποίο βέβαια είχαν συνεργαστεί και στη σειρά του MEGA, Το Νησί.

Σασμός: Δείτε την φωτογραφία