Ο Σασμός σταμάτησε πάνω σε κομβικό σημείο και πολλοί τηλεθεατές δεν ικανοποιήθηκαν ιδιαίτερα τόσο με  το γεγονός ότι ο γάμος δεν έγινε ποτέ, όσο και με το ότι κανείς δεν έμαθε για ποιο φόνο θα συλληφθεί ο Μαθιός.

Ο Δημήτρης Ήμελλος, ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης της σειράς αποκάλυψε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» όπου ήταν καλεσμένος σήμερα Πέμπτη, 21 Ιουλίου και ενώ ο ίδιος βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς, τη σύλληψη του Μαθιού για τον φόνο του γιατρού.

«Ο Μαθιός συλλαμβάνεται από τον Αντώνη για τον φόνο του Άγγελου. Ο φόνος του Στεφανή Σταματάκη εκκρεμεί. Παίζεται ένα παιχνίδι σε τι βαθμό και πώς είναι εμπλεκόμενη η οικογένεια Σταματάκη στους δύο φόνους. Χρησιμοποιείται ο φόνος του Άγγελου για να βγουν άλλα λαβράκια» αποκαλύπτει ο Δημήτρης Ήμελλος στην εκπομπή του ALPHA.

Σασμός: Πότε θα παντρευτεί Αντώνης-Μαρίνα;

«Η σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα… Κάθε φορά που πάει να χαρεί ο Αντώνης κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα…. Η ευχή του κόσμου, να δει το ζευγάρι μαζί, θα γίνει πραγματικότητα. Σεναριογράφου θέλοντος και θεού επιτρέποντος ο Αντώνης θα το πάρει το κορίτσι. Το πότε θα το δούμε!».
«Η επιτυχία του “Σασμού” οφείλεται στην ομαδική δουλειά, στους συντελεστές και τους ικανότατους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα και το καλό σενάριο. Και το κερασάκι, ο τόπος, η Κρήτη. Ένας τόπος της φαντασίας, ένα γαλατικό χωριό που μας θυμίζει πολύ όμορφα πράγματα» καταλήγει ο Δημήτρης Ήμελλος.