Η δολοφονία του Άγγελου αναζωπυρώνει τη βεντέτα ανάμεσα στου Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες στη σειρά Σασμός. Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς  υπόσχεται σερί ανατροπών και αφίξεων νέων ρόλων.”Εναs νεκρόs επιστρέφει! 0 Παύλοs Βρουλάκηs, που όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, προκαλεί σεισμική δόνηση.
Ο Παύλος Βρουλάκης ζει! Ο ερχομός του για την κηδεία του Άγγελου και για να σταθεί στο πλευρό της Μαρίνας, της γιαγιάς Ειρήνης και της Αργυρώς προκαλεί ταραχή. Καθώς δεν επιστρέφει με θετική διάθεση, αλλά για να πάρει εκδίκηση για τους φόνους του Πετρή και του Άγγελου. Η Καλλιόπη Σταματάκη, όμως, είναι από γερό σκαρί και παλεύει πάσης φύσεως τρικυμίες.

Η Μαρία Τζομπανάκη, που ερμηνεύει την Καλλιόπη, αποκάλυψε στο φακό της πρωινής εκπομπής του Alpha «Alpha Τώρα»: «Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της —ανεξαρτήτου κόστους. Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες και η Καλλιόπη κυριολεκτικά είναι τέτοια μάνα. Είναι αυστηρή, ξέρει ποιο είναι το λάθος της. Είναι πιστά προσκολλημένη στις παραδόσεις της πού τη μεγάλωσαν. Είναι το όνομα, η τιμή του ονόματος. Το δίκιο, το δίκιο της οικογένειας, τον Θεού… Αυτή είναι η «κορμοστασιά» της. Τα ακολουθεί με συνέπεια μεγάλη όλα αυτά. Είναι δύσκολη αυτή η κατάσταση για έναν άνθρωπο. Καθώς προκύπτουν ανατροπές στα γεγονότα πού τη σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά. Αυτό την τραυματίζει πάρα πολύ. Την ταρακουνά. ‘Οταν είσαι απόλυτος, πρέπει να αντιμετωπίσεις μετά και τις αλλαγές».

Σασμός: Το κοινό στα κρύα του λουτρού;

Το κοινό έμεινε, όπως πολλοί ανέφεραν στα social media, «στα κρύα του λουτρού» και δεν αποσαφηνίστηκε για ποιο λόγο συνελήφθη ο Μαθιός. Για τη δολοφονία του Στεφανή ή του Άγγελου; Η Μαρία Τζομπανάκη σχολίασε: «Από αυτό πού φαντάζεται ο καθένας, Θα συμβεί το αντίθετο. Κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν του “Σασμού”. Θα δούμε ανατροπές και χαρακτήρων αλλά και γεγονότων. Είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια. Ξέρετε τη δεύτερη χρονιά αναρωτιούνται όλοι αν θα έχει η σειρά το ίδιο ενδιαφέρον και απαντάω: “Ναι. Και ακόμη πιο πολύ “. Γιατί είμαστε μέσα στους ρόλούς μας και τους αγαπάμε πολύ».