Κώστας Νικούλι: Του έγινε πρόταση για το Survivor; Στην εκπομπή Στούντιο 4 για τη ζωή του πριν γίνει γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Πετρής στον Σασμό μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Νικούλι.
Ο νεαρός ηθοποιός είπε ότι πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές.

Ωστόσο το πρώτο που ξεκαθάρισε ήταν για τις φήμες που τον έστελναν στο Survivor.«Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση», είπε ο Κώστας Νικούλι.

Σε ό,τι αφορά την καταγωγή του, ο Κώστας Νικούλι δήλωσε: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός ότι η ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι και πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά.

Ο ηθοποιός είπε επίσης ότι για κάποιο διάστημα είχε δουλέψει και ως βοηθός ψυκτικού χωρίς να γνωρίζει καλά το επάγγελμα καθώς δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με αυτό. Όμως, φρόντισε να είναι άψογος βοηθός.

Στο μεταξύ τα γυρίσματα του Κώστα Νικούλι στον «Σασμό» τελείωσαν και αυτή την εβδομάδα θα τον δούμε να φεύγει από τη ζωή!

sasmos_1

 

Ο Μαθιός προσπαθεί να συγκρατήσει τη μάνα του που έμαθε τα γεγονότα  Ο Αστέρης στο μεταξύ είναι έξαλλος µε το ψέμα της Αργυρώς. Από την άλλη Μαρίνα και Αντώνης είναι για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλον και η σχέση θα αποκαλυφθεί. Το νέο αυτό πέφτει σαν βόµβα στο σπίτι της Καλλιόπης και θυμώνει τον Αστέρη. Η Μαρίνα βρίσκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια, αλλά η συζήτησή τους καταλήγει σε καβγά. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, ο Αστέρης ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ για το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε στον αδελφό της. Η σύγχυσή του και ο θυµός του, όµως, θα τον οδηγήσουν σε βίαια ξεσπάσματα.