Από τη στιγμή που ο Χρήστος Γιακωβάκης έφτασε στην Κρήτη και στη σειρά Σασμός, έβαλε στο στόχαστρο όλες τις υποθέσεις που δεν έφερε εις πέρας ο Αντώνης Φραγκιαδάκης κατά τη θητεία του. Μάλιστα, όπως είδαμε, του επιτέθηκε και προσωπικά λέγοντάς του ότι στο εξής πρέπει να σταματήσει να φέρεται συναισθηματικά και κάθε ένοχος να οδηγηθεί εκεί που του αξίζει. Ο διοικητής της Άνω Ποριάς τού υποσχέθηκε να ανοίξει ξανά κάθε φάκελο και πρώτος στη λίστα του ήταν αυτός του Στεφανή Σταματάκη. Ο ίδιος δείχνει να απορεί πώς είναι δυνατόν να μην έχει βρεθεί τρία χρόνια μετά ο δολοφόνος και ο Αντώνης του είχε πει πως ο δολοφόνος του είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης. Στον οποίο και φορτώσανε τον φόνο μετά τον θάνατο του θα απαντήσει ο Χρήστος και θα του τονίσει στη συνέχεια πως όλα είναι εικασίες.

Οι δυο τους αποφάσισαν, να ανοίξουν τον φάκελο του Στεφανή, όμως ο Χρήστος έπειτα από την ανάκριση της Νάντιας, θα πάρει μια ακόμα σημαντική απόφαση. Θα πει ότι είναι κόρη του Στεφανή και θα συνεχίσει ότι δεν έχει ωστόσο τρόπο να το εξακριβώσει αφού όταν το έμαθε δεν υπήρχε εν ζωή συγγενής πρώτου βαθμού για να κάνει τεστ μαζί του θα πει στον εισαγγελέα και εκείνος θα της εξηγήσει πως αν θέλει να σιγουρευτεί, μπορεί να κάνει τεστ με δείγμα από το οστό του εκλιπόντος. Επιπλέον της λέει ότι μπορεί να δώσει εντολή για εκταφή.
Η Βασιλική μαθαίνει από τον Μαθιό πως ο Χρήστος Γιακωβάκης έδωσε εντολή για την εκταφή του Στεφανή και ταράζεται, όπως και η Καλλιόπη. Και αυτό γιατί φοβούνται πως ίσως ο Χρήστος διατάξει να γίνουν νέες έρευνες και καταλήξει και επίσημα στο συμπέρασμα πως δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός Σταματάκης. Ωστόσο η Νάντια θέλει διακαώς να μάθει ότι ανήκει σε κάποια οικογένεια και χαίρεται με την εξέλιξη των πραγμάτων.

Και ενώ ο Χρήστος έχει δώσει εντολή για την εκταφή του Στεφανή, σύσσωμη η Ανω Ποριά θα περάσει από το γραφείο του για ανάκριση, με ερωτήσεις που αφορούν κυρίως τον Μαθιό. Αυτό που δεν θα περιμένει ο δικαστικός είναι πως η Καλλιόπη θα αυτοπροσκαλεστεί στο γραφείο του και ούτε λίγο ούτε πολύ θα του επιτεθεί για την εμμονή του απέναντι στην οικογένειά της. Του λέει ότι τα παιδιά της δεν είναι εγκληματίες και τον ρωτάει γιατί προσπαθεί να βγάλει τον Μαθιό, φονιά! Εκείνος θα της θυμίσει ότι ο άντρας της σκότωσε τον Μάρκο, ο Αστέρης τον Πετρή και εκείνη μαχαίρωσε τον Αγγελο. Η «καπετάνισσα» θα αντικρούσει τις κατηγορίες του και όταν της κάνει την ερώτηση ποιος σκότωσε τον Στεφανή, εκείνη θα του πει: « 0 Φαρμάκης, βέβαια!». Τότε ο Χρήστος θα της τονίσει ότι αυτό τη βολεύει πολύ!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Προδότες: Τέλος από τον ΑΝΤ1

Συνδυάζεται το ποδόσφαιρο με το σκι; – Απίστευτος τύπος κάνει κόλπα στα χιόνια

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον ΣΚΑΪ για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά