Κατά την άφιξή της στην Κρήτη η Εύα συστήθηκε σε όλους στη σειρά Σασμός, ως μια επιχειρηματίας που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και κάνει επενδύσεις. Άπαντες της άνοιξαν την καρδιά και τα σπίτια τους, ενώ όλοι «αγκάλιασαν» το όραμά της που θα βοηθούσε στην ανάδειξη του τόπου τους. Κανείς δεν την υποψιάστηκε, παρόλο που πολλάκις εισέβαλε στα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων του χωριού, σύντομα όμως, δηλαδή στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πραγματική της ταυτότητα θα γίνει γνωστή.

Σε αυτό θα βοηθήσουν τα κρυφά μηνύματα με υπογραφή τη μάσκα, που αφήνει σε όλους όσους θεωρεί εκείνη ότι μπορεί να εμπλέκονται με τον θάνατο του αδελφού της. Η πραγματική αφορμή θα προκύψει από παλιές φωτογραφίες που κρατάει σε ένα ντουλάπι ο Δημήτρης Μαραθάκης, 0 γιατρός της Άνω Ποριάς, που από την αρχή της γνωριμίας του με την Εύα τής είχε πει ότι το πρόσωπό της του θυμίζει κάτι πολύ γνώριμο. Θα βρει κάποιες ξεχασμένες παλιές φωτογραφίες που θα δείχνουν εκείνη με τον αδελφό της Ευθύμη πριν πολλά χρόνια. Αρχικά θα μιλήσει με τον Παύλο, ο οποίος και θα προσπαθήσει να τον παραπλανήσει, αλλά ο Δημήτρης θα επιμείνει πως Εύα ήταν το όνομα του κοριτσιού της φωτογραφίας αλλά και ότι είναι ίδιες!

Μάλιστα, ο καρδιακός του φίλος για να τον αποπροσανατολίσει σε μία επόμενη σχετική κουβέντα σύμφωνα με το TiVi σίριαλ, θα πει ότι η αδερφή του είχε μία ελιά στον αστράγαλο. Η Εύα θα δείξει τους αστραγάλους της, θα δουν όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτα αλλά ο Δημήτρης όχι μόνο δε θα πειστεί, αλλά και δεν θ αργήσει να έρθει η στιγμή που θα την ξεσκεπάσει.

Από τη στιγμή που ο Γιώργος χώρισε με τη Θοδώρα, η Εύα έκανε τα πάντα για να σταθεί στο πλάι του, γιατί ξέρει την εκτίμηση που του είχε ο Ευθύμης. Ο αστυνόμος συνειδητοποίησε πως αγαπάει τη Θοδώρα και της το είπε. Όμως η Εύα συνέχισε και θα συνεχίσει να έρχεται σε επαφή μαζί του. Κάποια στιγμή που εκείνος θα είναι μόνος στο αστυνομικό τμήμα και θα προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις του σε σειρά, θα καταλάβει πως η Εύα είναι ένας άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στον Ευθύμη. Αρχικά θα θυμηθεί μια κουβέντα που είχε μαζί της και αφορούσε στον Φαρμάκη. Τότε που η Εύα τον ρώτησε γιατί «λυπήθηκε που πέθανε ένας εγκληματίας; Πώς και έτσι;». Ο Γιώργος της είχε πει ότι δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος στη ζωή του αλλά και ότι ήξερε μια πλευρά του που οι άλλοι αγνοούσαν.

Την ίδια στιγμή, στο μυαλό του θα έρθει και η ατάκα που του είπε η Νάντια όταν ήρθε σε επαφή με την Εύα.Τότε είναι που ο αστυνόμος θα ξεκινήσει έρευνα χωρίς να το πει σε κανέναν. Μοιραία θα καταλήξει στο συμπέρασμα που κανείς δεν είναι σε θέση να καταλάβει…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Τέλος νωρίτερα από το MEGA-Τι έχει συμβεί

F1: Οι 10 καλύτεροι οδηγοί που δεν έχουν κερδίσει ποτέ παγκόσμιο τίτλο

Παγιδευμένοι: Τέλος από τον ΑΝΤ1; Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα