Ο Φαρμάκης επισκέπτεται τον Αντώνη στο νοσοκομείο στη σειρά Σασμός. Η αντίδραση του τελευταίου θα αφήσει τόσο τον Ευθύμη όσο και τη Μαρίνα με το στόμα ανοιχτό. Ο Βαγγέλης ζητά βοήθεια για να μπορέσει να γλιτώσει από τους τοκογλύφους, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα προσπαθεί να ξανακερδίσει τον Λευτέρη.

Η επιστροφή τού Αντώνη στο σπίτι φέρνει μεγάλη χαρά στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Ο Αντώνης της λέει πόσο πολύ κουράστηκε στο νοσοκομείο τόσο στο κρεβάτι όσο και με αυτούς που μπαινόβγαιναν!

Η  αστυνομική επιχείρηση λαμβάνει χώρα, αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν κατά το αναμενόμενο. Παράλληλα, η Αργυρώ κανονίζει την πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετράκη και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Πατέρας και γιος παίζουν και η Αργυρώ σκέφτεται αν μπορεί να κάνει όνειρα πως οι τρεις τους μπορούν να γίνουν έστω και καθυστερημένα μια όμορφη οικογένεια.

Μετά τη μεγάλη σύλληψη της χτεσινής νύχτας, ο Λευτέρης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του. Η Θοδώρα για πρώτη φορά θα μάθει την πραγματική του ταυτότητα και η σχέση τους πλέον θα είναι στα δικά της χέρια.

Ο παπάς μοιράζεται με τη Μαρίνα κάτι που έμαθε και αυτό είναι η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Μεταξύ άλλων όμως τηs προτείνει να βοηθήσει την κόρη της και να μη στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία των δύο νέων. Η Μαρίνα θα αντιδράσει αλλά θα ακούσει την άποψή του. Τη στιγμή που η Αργυρώ με τη Βασιλική χαίρονται με την έκπληξη που έκαναν στον Αστέρη, η παρουσία της Καλλιόπης θα βάλει τέλος στο ευχάριστο κλίμα.

 

Σασμός: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα-Έτσι τελειώνει τον Αποστόλη η Ειρήνη

Ο νέος Χάμες που μετράει μέρες στο λιμάνι

Αυτός είναι ο πρώτος Σασμός: Μαθιός και Παύλος συνεργάζονται!