Ο Αντρέας Βρουλάκης μαθαίνει στη σειρά Σασμός  τι ετοιμάζεται να γίνει μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων και σαστίζει! Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι  είναι όταν μαθαίνει ότι η Αργυρώ έχει παιδί με τον Αστέρη και πως εκείνος έδωσε το νεφρό του για να ζήσει!

Αποφασίζει ωστόσο να διαλύσει αυτή τη συμμαχία βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του τη ζωή!

Ο Παύλος αντιλαμβάνεται πως το σχέδιό του κινδυνεύει να πέσει στον γκρεμό αλλά δεν δείχνει να πτοείται. Το ποτάμι ζωής δεν γυρίζει πίσω λέει ο Παύλος στον παπά Μιχάλη και του λέει πως οι δύο οικογένειες θα τα βρουν ο κόσμος να χαλάσει!

Ωστόσο ο Μαθιός συνέρχεται, συνειδητοποιεί ότι ο Νικηφόρος είναι παιδί του και μοιράζεται το μοναδικό αυτό νέο με την οικογένειά του. Η Καλλιόπη θα συγκινηθεί με τις εξελίξεις, ενώ ο Αστέρης θα τρέξει να το πει στην Αργυρώ. Της λέει πως δεν το περίμενε αυτό με τον Νικηφόρο αλλά και το γεγονός ότι είναι θείος του αλλά εκείνη αντί να χαρεί, μοιράζεται τις ανησυχίες της με τον άνθρωπό της για τον δικό της θείο, που απο τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χωριό δημιουργεί μόνο προβλήματα. Ο Αντώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον πυροβολισμό στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης στριμώχνει ανοιχτά τον Μαθιό, φέροντάς τον σε δύσκολη θέση για το τι έγινε εκείνο το μοιραίο πρωινό. Ο Παύλος μέσα στη νύχτα δέχεται μια ξαφνική επίσκεψη που θα ανατρέψει τις ισορροπίες του.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Στο μοναστήρι ο Νικηφόρος-Γρίφος με την Καλλιόπη και το γάμο του Αστέρη!

Τι «χασάπης» είναι αυτός; Ίσως, το πιο βάναυσο φάουλ στην ιστορία

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Μαρίνα και Μάνος χωρίζουν-Αυτός είναι ο λόγος!