Η Μαρίνα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, βρίσκει κάτι στο κινητό του Μάνου που την εξοργίζει. Ανακαλύπτει κάποιες γυμνές φωτογραφίες μιας γυναίκας και αμέσως του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Ο Mάvoς τα χάνει και προσπαθεί να της εξηγήσει λέγοντάς της ότι δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα!

Όμως η Μαρίνα είναι ανένδοτη και ενώ του ουρλιάζει τον ρωτάει ποια είναι αυτή στις φωτογραφίες.

Ωστόσο σύντομα θα ανακαλύψει όλη την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη γυναίκα, η οποία είναι μια εργάτρια στους ελαιώνες, που είναι ερωτευμένη με τον Μάνο κρυφά. Εκείνος της εξομολογείται ότι δε φταίει και δεν ήξερε καν ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Λέει ότι προφανώς το έκανε επίτηδες για να τους δημιουργήσει πρόβλημα και η Μαρίνα έπρεπε να το καταλάβει.

Καταφέρνει έτσι να την καθησυχάσει ενώ της ζητάει να ηρεμήσει μιας και δεν υπάρχει κανένας λόγος αφού από εκείνη κιόλας την ημέρα θα τη διώξει από τη δουλειά!

Η Μαρίνα όμως είτε επειδή δεν πείθεται είτε από εγωισμό, ζητά από τον Μάνο να χωρίσουν. Του λέει ότι δεν μπορεί να ακούει άλλες δικαιολογίες και πρέπει να χωρίσουν ενώ ετοιμάζει τη βαλίτσα της για να φύγει από το σπίτι και να του αδειάσει τη γωνιά για να μείνει στο δικό της. Ο Μάνος τρελαίνεται και συνεχίζει να της τονίζει ότι δεν έχει να πάει πουθενά και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα ενώ της ζητά να ηρεμήσει και να δει καθαρά την αλήθεια.

Η Μαρίνα όμως είναι ανένδοτη και μάλιστα ετοιμάζεται να μιλήσει στην Αγγελική για το διαζύγιο! Ο Mάvoς, ωστόσο, σε μια ύστατη προσπάθεια της κάνει κατάθεση ψυχής και της ζητά ταπεινά συγγνώμη. Τελικά η Μαρίνα λυγίζει μετά από αυτό και συγχωρεί τον Μάνο για την επιπολαιότητά του!

Ωστόσο δεν προλαβαίνουν να ηρεμήσουν από αυτή τη φουρτούνα, κι έρχεται ένα νέο πραγματικό «τσουνάμι». Η Μαρίνα αρχίζει να πονάει και ο Μάνος τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου η κοπέλα γεννάει πρόωρα, αλλά το παιδί γεννιέται νεκρό! Ο γιατρός λέει ότι είναι καλύτερα να της το πει ο Μάνος μιας και η Μαρίνα δεν γνωρίζει τίποτα, δεν ξέρει ότι το παιδί της έχει πεθάνει.

Όταν συνέρχεται από το χειρουργείο, μπαίνει ο Μάνος στο δωμάτιο για να τη δει κι εκείνη με μια λαχτάρα τον ρωτάει αν είδε το παιδί τους.

Ο Μάνος λυγίζει, βάζει τα κλάματα και την αγκαλιάζει. Η Μαρίνα καταλαβαίνει τι έχει γίνει και καταρρέει. Μετά απ’ αυτό η σχέση τους θα μπει σε ένα δύσβατο μονοπάτι, καθώς η Μαρίνα πέφτει σε κατάθλιψη και άρνηση για οτιδήποτε…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τραγωδία με την Αθηνά-Η Ευγενία έτοιμη να αυτοκτονήσει;

Οι πρωταθλητές του Κυπέλλου NASCAR αποκλείστηκαν όταν έγιναν μπάλα σε καραμπόλα

Χωρίζει η Μαριάντα Πιερίδη; Τι απαντά η ίδια