Τα γεγονότα έχουν ωριμάσει την όμορφη Θοδώρα στη σειρά Σασμός που διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Η ουσιαστική της σχέση με τον Γιώργο, την έχει κάνει να καταλάβει όλα τα λάθη του παρελθόντος και μοιραία για να εξιλεωθεί θέλει να ζητήσει συγγνώμη από εκείνους που πόνεσε.

Ένα από αυτά τα άτομα νιώθει πως είναι και η Μαρίνα. Το γεγονός ότι είπε στον Αντώνη πως ο αδελφός της Μανόλης, που όλοι ήξεραν πως έχει δει τον δολοφόνο του Στεφανή, φώναζε στον ύπνο του το όνομα του Πετρή, δεν μπορεί να «σβήσει» μέσα της. Αντιθέτως, από τον προηγούμενο κύκλο είδαμε ότι ήθελε να μιλήσει στη Μαρίνα για να απολογηθεί. Όμως, ούτε ο Γιώργος ούτε ο Αντώνης την άφησαν γιατί θεώρησαν πως δεν θα είχε πλέον κανένα νόημα η αποκάλυψη αυτή, αντιθέτως θα τους πήγαινε όλους πίσω και θα κλόνιζε την εμπιστοσύνη τους.

Όμως τα πράγματα για την κοπέλα από την Ανω Ποριά δεν θα εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχει στο μυαλό της.
Η Θοδώρα θα χάσει για δεύτερη φορά το παιδί της, γεγοvός που θα την κάνει να καταρρεύσει. Ο κόσμος της θα διαλυθεί. Μην έχοντας κάτι παραπάνω να χάσει, αφού θεωρεί πως έχει ήδη χάσει και την αγάπη του Γιώργου, θα βρεθεί στην πόρτα της Μαρίνας και θα της πει ότι φταίει για τον θάνατο του γιου της.

Ότι εκείνη υποκίνησε τις υποψίες της αστυνομίας να παρακολουθήσει τον Πέτρο για τον φόνο του Στεφανή, δεν περίμενε όμως το ντόμινο εξελίξεων που ακολούθησε, ούτε τον θάνατό του.

Η Μαρίνα δεν θα κλονιστεί από την αλήθεια αλλά κυρίως από το γεγονός πως ο Αντώνης τόσα χρόνια δεν της είχε μιλήσει. Του ζητάει να της πει ότι αυτά που έμαθε είναι ψέματα! Εκείνος όμως που δεν έχει μάθει να της κρύβεται, θα το παραδεχτεί. Η έντασή της θα φέρει την κρίση στη σχέση τους και το τέλος του γάμου τους θα είναι δεδομένο.

Η Αργυρώ θα προσπαθεί να φτιάξει την κατάσταση μεταξύ τους αλλά όλες οι κινήσεις της θα πέσουν στο κενό. Ωστόσο η Μαρίνα είναι ανένδοτη αφού όπως λέει ο άντρας που αγαπούσε της είπε ψέματα και η σχέση τους τελειώνει οριστικά!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Στο μοναστήρι ο Νικηφόρος-Γρίφος με την Καλλιόπη και το γάμο του Αστέρη!

Τι «χασάπης» είναι αυτός; Ίσως, το πιο βάναυσο φάουλ στην ιστορία

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Μαρίνα και Μάνος χωρίζουν-Αυτός είναι ο λόγος!