Η Βασιλική είναι εκείνη που θα αναλάβει να πει την αλήθεια στη σειρά Σασμός για το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου, όταν ακόμα ο Μαθιός θα είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Για την ακρίβεια, η αποκάλυψη θα γίνει στο δωμάτιο του Μαθιού.

Η ζωή του Νικηφόρου με όσα μάθει, ανατρέπεται και ανήμπορος να το διαχειριστεί, αποφασίζει να φύγει. Έπειτα από προτροπή του παπα-Μιχάλη, θα βρεθεί στο μοναστήρι για να συζητήσει με τον γέροντα Φιλόθεο.

Η επιστροφή του θα σημάνει την αρχή του καλού. Μία από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει θα είναι να μιλήσει στον Μαθιό. Του λέει ότι θέλει να το προσπαθήσουν και ότι δεν του κρατάει πια καμία κακία.

Εντωμεταξύ δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή όπου η Καλλιόπη, από το νοσοκομείο που θα νοσηλεύεται ο Μαθιός, θα συνειδητοποιήσει πως ο Αστέρης και η Αργυρώ ετοιμάζονταν να παντρευτούν πίσω από την πλάτη της και αυτό γιατί θα τους δει ντυμένους στα λευκά. Το σοκ της θα είναι μεγάλο και το ζευγάρι θα προσπαθήσει να της ζητήσει συγγνώμη, όμως μια νέα σελίδα θα ξεκινήσει στη σχέση της με τη νύφη της όταν ο Αστέρης και Αργυρώ αποφασίσουν να κάνουν ανοιχτό και μεγάλο γάμο και ζητήσουν την ευχή της. Η «καπετάνισσα» όχι απλά θα τους τη δώσει με όλη της την καρδιά, αλλά και θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας του μεγάλου αρραβώνα τους. Συγκεκριμένα, τους λέει να αρραβωνιαστούν και να παντρευτούν και αυτή τη φορά θα είναι εκεί πρώτα απ όλους.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τραγωδία με την Αθηνά-Η Ευγενία έτοιμη να αυτοκτονήσει;

Οι πρωταθλητές του Κυπέλλου NASCAR αποκλείστηκαν όταν έγιναν μπάλα σε καραμπόλα

Χωρίζει η Μαριάντα Πιερίδη; Τι απαντά η ίδια