Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής στη δραματική σειρά Σασμός, δεν γίνεται ποτέ! Η Βασιλική με το νυφικό ακόμα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται ο έρωτας της ζωής της. Ο Μαθιός τής ορκίζεται ότι δεν είναι εκείνος πίσω  από τη δολοφονία του Άγγελου.

Η οικογένεια των Βρουλάκηδων από την άλλη ζει το δικό της δράμα. Ακόμα ένας νεκρός. Η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους έχει συμβεί για ακόμα μία φορά! Έξαλλη η Αργυρώ πηγαίνει στο σπίτι των υπαίτιων για το τόσο αίμα. Μπαίνει στους Σταματάκηδες και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να την περιμένει.

Ο Μανώλης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού τον κυνηγούν οι τύψεις. Δεν το χωράει το μυαλό του ότι ένας ακόμα νεκρός ζητά δικαίωση μέσα από εκείνον. Ο νεαρός είναι και πάλι ανάμεσα στους μάρτυρες ενός φονικού και αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει!

Η Στέλλα στο μεταξύ είναι έτοιμη να αναλάβει την υπεράσπιση του Μαθιού στη σειρά του ALPHA κάτι που δε βρίσκει σύμφωνους τους γονείς της. Οι ίδιοι εκφράζουν τις αντιρρήσείς τους στη νεαρή δικηγόρο. Εκείνη όμως έχει πάρει την απόφασή της.

Σασμός

Σασμός

Ο παπά Μιχάλης δέχεται την επίσκεψη της καταβεβλημένης γιαγιάς Ειρήνης που του ζητά μία χάρη! Ομώς εκεί θα συναντήσει έναν άντρα από το παρελθόν που όλοι δεν περίμεναν να δουν. Ήρθε όμως και είναι έτοιμος για εκδίκηση. Πιο έτοιμος από ποτέ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του β’ κύκλου

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο παπα-Μιχάλης κρατάει το μέλλον του Μαθιού στα χέρια του

Παίκτρια του Survivor προκάλεσε πανικό στο Instagram (pic)

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Η Μιράντα αρνείται να δώσει κατάθεση για τον φόνο