Μπαίνοντας ξαφνικά στο σπίτι, ο Νικηφόρος πιάνει τον Μανόλη στο κρεβάτι με την Τζένη στη σειρά Σασμός και… δεν πιστεύει στα μάτια του. Η πρώτη του αντίδραση είναι να τα βροντήξει και να φύγει, όμως γρήγορα το ξανασκέφτεται πιο ψύχραιμα και ο θυμός μέσα του καταλαγιάζει. Συνειδητοποιεί ότι Θέλει οι φίλοι του να είναι ευτυχισμένοι και… τους κάνει πλάκα ότι μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει. Τα δυο παιδιά τρομάζουν, προσπαθούν να τον συγκρατήσουν, όμως εκείνος βάζει τα γέλια και τους λέει ότι δεν έχει πρόβλημα με τη σχέση τους.

Μια σχέση που θα γίνει γνωστή σε όλο το χωριό στο γλέντι των αρραβώνων της Θοδώρας και του Λευτέρη, αναστατώνοντας για τα καλά τους Αγγελάκηδες. Και αυτή δεν είναι η μόνη αποκάλυψη που γίνεται το συγκεκριμένο βράδυ, μιας που επίσης μαθαίνεται ότι ο μικρός Πετράκης είναι γιος του Αστέρη και όχι του Σταύρου. Το ένα ξάφνιασμα διαδέχεται το άλλο και ο καθένας από τους χωριανούς αντιδρά με διαφορετικό τρόπο, την ώρα που ο Μαθιός κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανακερδίσει τη Βασιλική και καταφέρνει να ξυπνήσει μέσα της το πάθος που εκείνη προσπαθεί με κόπο να δαμάσει.

Αφήνεται στην αγκαλιά του, κάνουν έρωτα και, ενώ ο Μαθιός νιώθει ότι αυτή η νύχτα μπορεί να γίνει αρχή για να σώσουν το γάμο τους, εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι δεν αλλάζει τίποτα στην απόφασή της για το χωρισμό. Ανήμπορος να διαχειριστεί το χωρισμό τους, βυθίζεται στην κατάθλιψη, την ώρα που ο Μανόλης δέχεται μια επίσκεψη που τον ταράζει: ο Λευτέρης του χτυπά την πόρτα με σκοπό να μάθει πια όλα όσα ξέρει για το φόνο του Στεφανή…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης μαθαίνει το τρομερό μυστικό του Τάσου και της Νίτσας!

Καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και την Παρασκευή (2/6), λένε Αρναούτογλου και ΕΜΥ (vid)

Η Γη της Ελιάς: Στη φυλακή ο Στάθης-Σκότωσε μία κοπέλα!