Αυτό που φοβόταν η Ζέτα και προσπαθούσε να αποφύγει φαίνεται σιγά σιγά να την περικυκλώνει στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει…

Ο Χρήστος μάλιστα ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά, μια και με τον τρόπο του κατευθύνει τις έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του Νώντα προς αυτήν… Αν και ο Στρατής κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να τη γλιτώσει από τη σύλληψη, δεν τα καταφέρνει. Η Ζέτα τελικά συλλαμβάνεται, έχοντας στην… πλάτη της μια τόσο σοβαρή κατηγορία, που μπορεί να της καταστρέψει το μέλλον και όλη της τη ζωή. Είναι αθώα, αλλά πώς μπορεί να το αποδείξει; Στο μεταξύ, οι τελευταίες προσπάθειες του Χρήστου να προστατευτεί από τις συνέπειες όσων έκανε πέφτουν στο κενό, καθώς διαπιστώνει ότι οι πόρτες όσων βοήθησε στο παρελθόν είναι ερμητικά κλειστές τώρα που τους έχει ανάγκη.

Ο Αλέξανδρος εισβάλλει στο «Όνειρο» και αναγκάζεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Στρατή, ο Στέλιος ζητά απαντήσεις, ενώ η Αγλαΐα, που εκπλήσσεται με τη συμπεριφορά του, ακολουθεί δική της κρυφή «διαδρομή». Η Νίκη βρίσκεται στη μέση των εξελίξεων και ο Πόντικας άθελά του κάνει ένα λάθος.
Η σύλληψη της Ζέτας ως ύπoπτης για τον φόνο του Νώντα αναστατώνει στους ανθρώπους του «Ονείρου» και ρίχνει σε απόγνωση τον Στρατή, που εξακολουθεί να προσπαθεί να τη σώσει, αν και μάταια. ‘Οταν ο Άλκης αποκαλύπτει την εμπλοκή του Χρήστου στην υπόθεση της Ζέτας, φέρνει νέες φουρτούνες, που ωθούν την Εύη να φύγει οριστικά από το σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ο Πόντικας αρχίζει να καταλαβαίνει πως η ζωή του με τη Μυρτώ, που διαρκώς παλεύει με τις σκέψεις της, δεν θα είναι εύκολη… Η Νίτσα, αφού πρώτα εμφανιστεί ως από μηχανής θεός στην αστυνομία, γλιστρά στη συνέχεια στην απόγνωση έτοιμη να βγάλει στο φως ένα συγκλονιστικό μυστικό!
Η παρέμβαση της Νίτσας αλλά και η βοήθεια του Στρατή φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα και έτσι η Ζέτα παίρνει μια μεγάλη ανάσα, συνειδητοποιώντας ότι ίσως ήρθε η ώρα να τραβήξει πλέον άλλον δρόμο στη ζωή της.

Ο Στρατής, μαθαίνοντας τον ρόλο του Χρήστου στη σύλληψη της Ζέτας, χτυπά εξαγριωμένος την πόρτα των Αναγνώστου, αλλά η μόνη που βρίσκεται εκείνη την ώρα στο σπίτι είναι η Βρεττώ, που πρέπει να τον αντιμετωπίσει. Στο μεταξύ, σε μια… αλλόκοτη στιγμή, η Νίτσα αποκαλύπτει στον εμβρόντητο Τάσο την πηγή όλων των δεινών: του ανοίγει την καρδιά της και του μιλάει για την κόρη της, τον Νώντα, αλλά και για εκείνη τη μοιραία μέρα της δολοφονίας. Μια δολοφoνία που στοίχειωσε τη Μαρίνα, τη Ζέτα, τον Χρήστο και τον Στρατή… Και καθώς η αλήθεια βγαίνει σιγά σιγά στο φως, συμβαίνει εκείνο που φαίνεται πως οδηγεί στην καταστροφή: ο Γιώργης, βλέποντας τη Νίτσα και τον ανιψιό του τόσο κοντά, σε αυτή την «αλλόκοτη στιγμή», και ακούγοντας τι λένε, καταλαβαίνει τα πάντα! Η κόλαση είναι γι` αυτόν ανοιχτή και τον περιμένει!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στα χέρια του Κουράκου-«Καρφώνεται» μόνη της για τη δολοφονία του Ανέστη!

Μύκονος: Βίντεο ΣΟΚ – Πόσο κοστίζουν δύο μερίδες πατάτες;

Survivor spoiler αποχώρηση 1/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί