Ο Στάθης προσπαθεί να εξηγήσει στην Ιουλία στη σειρά Η Γη της Ελιάς τι ακριβώs συνέβη με την Αρετή, αλλά με εκείνη αρνείται να τον ακούσει. Του λέει ότι δεν την ενδιαφέρει και του ζητάει να μην ξαναπλησιάσει.

Αργότερα, ο Στάθης πηγαίνει έξαλλος στο μαγαζί της Αρετής και η κουβέντα καταλήγει σε καβγά, με αποτέλεσμα ο Στάθης να σπάσει ένα βάζο από τα νεύρα του. Εκείνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί, πηγαίνει στην αστυνομία και του κάνει μήνυση για εξύβριση και για βίαιη συμπεριφορά και επίθεση. Η Δήμητρα, όμως, τον ειδοποιεί ότι η Αρετή του έκανε μήνυση και να κρυφτεί για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Την ίδια ώρα η Αρετή βλέπει πως η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει στη σύλληψη του Στάθη και γίνεται έξαλλη. Ετσι παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Στάθη.

Στο μεταξύ ο Κουράκος δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και είναι υποχρεωμένος να συλλάβει τον Στάθη και μάλιστα να τον κρατήσει όλη τη νύχτα στο κρατητήριο, μέχρι να περάσει από αυτόφωρο την επόμενη ημέρα. Την επομένη το δικαστήριο γίνεται και εν τέλει του επιδικάζει υψηλή χρηματική ποινή. Με ολα αυτά, η Βασιλική και ο Στέφανος εξαγριώνονται με τη μάνα τους, αλλά η Αρετή δεν κάνει πίσω.

Λίγο αργότερα η μοίρα δίνει ένα ακόμα χτύπημα στον Στάθη, καθώς μπλέκεται άθελά του σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα. Μετά το τραγικό δυστύχημα, ο Στάθης, διαλυμένος ψυχολογικά, οδηγείται στο τμήμα όπου και κρατείται. Εκεί, του γίνεται αλκοτέστ για να διαπιστωθεί πόσο είχε πιει. Στο μεταξύ η μητέρα της άτυχης κοπέλας ενημερώνει τον αστυνόμο Κουράκο ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος!

Ολοι έχουν τρελαθεί από τη στενοχώρια τους και ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Στάθη, ενώ ενημερώνει τη Βασιλική για το μοιραίο δυστύχημα.

Κι ενώ η κοπέλα καταρρέει και όλοι έχουν παγώσει από τα δυσάρεστα νέα, η Ιουλία κρατάει σκληρή στάση απέναντι στα γεγονότα και δηλώνει ότι δεν την ενδιαφέρει και αν φταίει, να πληρώσει!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στα χέρια του Κουράκου-«Καρφώνεται» μόνη της για τη δολοφονία του Ανέστη!

Μύκονος: Βίντεο ΣΟΚ – Πόσο κοστίζουν δύο μερίδες πατάτες;

Survivor spoiler αποχώρηση 1/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί