Η Μαρίνα ακούει τον άντρα της στη σειρά Σασμός να παραμιλάει στον ύπνο του αλλά δεν μπορεί να βγάλει άκρη όσο και αν το προσπαθεί. Μιλά σε Μύρωνα και Ντίνα για μια Ρέα που αναφέρει στον ύπνο του και μάλιστα φαίνεται σαν να της ζητά συγγνώμη και η Ντίνα σοκάρεται.

Εξηγεί στη Μαρίνα πως Ρέα έλεγαν τη γυναίκα του Φαρμάκη που έχει πεθάνει και η Μαρίνα «μαγκώνεται». Θυμάται αυτομάτως τα λόγια του Φαρμάκη όταν πήγε να της συμπαρασταθεί «Από σφαίρα σκοτώθηκε κι εμένα η γυναίκα μου. Ετσι την έχασα. Πολύ άδικα».

Το σοκ της θα είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν μάθει από τους βοηθούς του Αντώνη ότι εξαιτίας του σκοτώθηκε η Ρέα. Ο Δημήτρης Μαραθάκης θα τους ανακοινώσει και επίσημα πως ο Αντώνης σταδιακά θα αρχίσει να θυμάται κομμάτια της ζωής του, ενώ η Μαρίνα μαζί με τον γιατρό θα κάνουν στον άντρα της ένα σημαντικό δώρο. Θα φέρουν τη Σοφία Καμαρωτιάκη, τη μητέρα της Στέλλας, να του κάνει κάποιες συνεδρίες που θα τον βοηθήσουν αφενός να βάλει τις σκέψεις του σε μια σωστή σειρά αλλά και να συνθέσει το παζλ της ζωής του.

«Αντώνη, ξέρω πως δεν με θυμάσαι αλλά ήρθα για να σε βοηθήσω να τα θυμηθείς όλα γρήγορα. Θέλω να ξέρεις πως με το χτύπημα που είχες, άλλος δεν θα τα είχε καταφέρει. Αυτό που σου συμβαίνει είναι παροδικό και θα το νικήσουμε», του λέει μεταξύ άλλων και το πρόσωπο της Μαρίνας λάμπει από ευτυχία. Η Σοφία θα της πει ότι θα ακολουθήσει τη μέθοδο της κλινικής ύπνωσης που θα τον βοηθήσει να θυμηθεί και η Μαρίνα την ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Ανατροπή με τους τηλεοπτικούς σταθμούς-Αυτές οι σειρές θα προβληθούν!

Κύπρος: Oδηγός ταξί εισέβαλε σε ποδηλατόδρομο και έγινε viral

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την παγίδα στήνει ο Αλέξης στον Χρήστο-Έτσι, θα τον τελειώσει!