Ο γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη, που μετατράπηκε σε τραγωδία στη σειρά Σασμός, και οι συνέπειες αυτού είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια.

Ο Αντώνης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν τα πάντα προκειμένου να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, όπως θα δούμε, υπάρχουν λίγες ελπίδες για να τα καταφέρει και η Μαρίνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της αλλά και όλο το χωριό. Μάλιστα, ακόμη και η Καλλιόπη προσπαθεί με τον τρόπο της να συμπαρασταθεί στο δράμα των Βρουλάκηδων, αν και η Μαρίνα την αντιμετωπίζει με δυσπιστία, καθώς παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύυνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη, αφού δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν. Από την άλλη, ο Παύλος πείθεται πως οι Σταματάκηδες δεν έχουν εμπλοκή στην επίθεση και οι υποψίες στρέφονται στον Ευθύμη.

Για πρώτη φορά αμφιβάλλει για τις προθέσεις του και αποφασίζει να μάθει την αλήθεια. Ενώ οι μέρες περνούν, η κατάσταση της υγείας του Αντώνη κρίνεται κρίσιμη και η Μαρίνα βυθίζεται στην απελπισία. Από την άλλη, το άσχημο αυτό περιστατικό έχει ενώσει ακόμη περισσότερο τον Αστέρη και την Αργυρώ μιας και ο νεαρός προσπαθεί να της συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο μπορεί. Οι δυο τους κάνουν όνειρα για το μέλλον και δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την βεντέτα να τους χωρίσει ξανά. Μάλιστα, ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ. 

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη και ο Παύλος αφήνουν στην άκρη το μίσος που νιώθουν ο ένας για τον άλλον και συμμαχουν για να τους κρατήσουν χώρια. Τις επόμενες μέρες η Μαρίνα, ενώ ανεβαίνει έναν γολγοθά όντας στο πλευρό του Αντώνη ελπιζονταςπως θα γίνει καλά, λαμβάνει κάτι που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες 0 Ευθύμης τις στέλνει ένα καλάθι γεμάτο κρασιά! Η Μαρίνα για πρώτη φορά θα βγει εκτός ελέγχου και απειλεί να ανοίξει νέα βεντέτα εναντίον του Φαρμάκη. Θέλει να αποδείξει πως ο Ευθύμης οργάνωσε τη δολοφονική επίθεση στον Αντώνη και να τον εκδικηθεί σκληρά.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή στο Όνειρο- Εμφανίζεται ο Ντόκος και τελειώνει την Ζέτα!

Τι γίνεται τελικά με τις θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό;

Survivor All Star: Τέλος από τον ΣΚΑΪ-Αυτό το αντικαθιστά