Η Στέλλα πριν πάει στο τμήμα για να πάρει απαντήσεις για την υπόθεση του δολοφονημένου Οδυσσέα στη σειρά Σασμός, βλέπει τον Χρήστο από μακριά, αλλά δεν τον χαιρετά, καθώς παρεξηγεί τη γυναίκα δίπλα του. Ο εισαγγελέας είναι μαζί με τη Θοδώρα και τη συγχαίρει που στην υπόθεση του Βαγγέλη έβαλε το καθήκον πάνω από τη σχέση της και της πιάνει τρυφερά τα χέρια, δημιουργώντας την εντύπωση στη Στέλλα ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο Μαθιός και η γιαγιά Ειρήνη, κρυφά απ όλους, πηγαίνουν στο δέντρο του Νικηφόρου και της ζητά να του υποσχεθεί ότι δεν θα πει ποτέ σε κανέναν πως εκείνος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Η Μαρίνα, όμως, τους βλέπει και είναι απολύτως βέβαιη πια ότι κάτι σοβαρό της κρύβουν όλοι.

‘Οσο η Αργυρώ συγκρούεται με τη Μαρίνα για τις αποφύσεις που παίρνει, ένα νέο πρόσωπο έρχεται στο νησί και πέφτει κατευθείαν πάνω στον αγαπημένο της. Η Σάντρα, η κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, γνωρίζεται με τον Αστέρη, δείχνοντάς του ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η Νάντια μπαίνει σε σκέψεις γιατί κανείς δεν της ανέφερε ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για το φόνο του πατέρα της και ζητάει επίμονα απαντήσεις. Η Θοδώρα, από την άλλη, σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος και αποφασίζει να του απαντήσει. Η Βασιλική πριν τα βρει με την Καλλιόπη, θέλει να θέσει τα όριά της.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος παρατηρεί ότι η Στέλλα είναι απόμακρη μαζί του και τη ρωτά τι ακριβώς συμβαίνει και του φέρεται έτσι, ενώ ο Μαθιός ετοιμάζεται να πει στον Αστέρη το πρόβλημα που έχει με τη Βασιλική, ρισκάροντας για άλλη μια φορά τη σχέση τους. Η Βασιλική, με τη σειρά της, ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη πως είναι η τελευταία φορά που της συγχωρεί ψέμα…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Εξέλιξη σοκ-Η Αλεξάνδρα στα όρια της τρέλας!

F1: Verstappen, ακούστε Leclerc: “Λοιπόν, χωρίς Red Bull…”

Η Μάγισσα: Μακελειό στον πύργο των Λασκαραίων-Βάφεται με αίμα η σειριά τους!