Ο Αστέρης είναι ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε στην Άνω Ποριά κατά την άφιξή της η Σάντρα, στη σειρά Σασμός και θα είναι και ο μοιραίος. Η κόρη τού Δημήτρη Μαραθάκη έδειξε από την πρώτη στιγμή να γοητεύεται από τον Αστέρη, ενώ σύντομα θα την παρακολουθήσουμε να ακολουθεί φανατικά τον άντρα σε κάθε βήμα του.

Η Σάντρα θα ερωτευτεί τον Αστέρη, αλλά σύντομα, όταν δηλαδή μάθει πως εκείνος είναι ερωτευμένος με την Αργυρώ και έχουν και παιδί, θα απογοητευτεί. Ωστόσο δε θα πτοηθεί και θα βρίσκει καθημερινά δεκάδες αφορμές για να βρεθεί κοντά του. Μια από αυτές θα είναι για να του ζητήσει προσφορά για τα αλουμίνια του Κέντρου Υγείας που θα αναλάβει. Ο Αστέρης, που θα είναι πολύ ευγενικός απέναντί της, θα της πει ότι θα περάσει πιο μετά, όμως εκείνη βλέποντάς τον τυπικό και ενώ θέλει να βρεθεί ακόμα πιο κοντά του, θα γδάρει επίτηδες το χέρι της προκειμένου εκείνος να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Όντως θα της φέρει οινόπνευμα και θα της πιάσει το χέρι για να το περιποιηθεί. Ο Αστέρης που θα δει το κορίτσι να πονά, θα κάνει ό,τι του ζήτησε. Θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό της, όμως για κακή του τύχη εκείνη τη στιγμή θα εμφανιστεί η Αργυρώ.

Ο Αστέρης θα εξηγήσει στη γυναίκα του τι συνέβη στην κόρη του Δημήτρη και εκείνη θα καταλάβει. Ο Μαθιός, αντίθετα. που θα του περιγράψει τις κινήσεις της Σάντρας, θα του μιλήσει ξεκάθαρα λέγοντάς του ότι τον γουστάρει!

Ο Μαθιός θα  πει στον Αστέρη ότι θα πάει εκείνος για την προσφορά γεγονός που θα πυροδοτήσει την έκρηξη της Σάντρας που δεν θα δει τον Αστέρη. Της λέει ότι ο Αστέρης είχε δουλειά και εκείνη του είπε ότι απλά με εκείνον έχουν πει και δέκα κουβέντες. Τότε ο Μαθιός θα την αποστομώσει λέγοντας ότι δε χρειάζονται κουβέντες για να βάλουν παράθυρα!

Λίγες ημέρες αργότερα η κοπέλα θα εμφανιστεί ξανά στο αλουμινάδικο αργά το βράδυ, όπου ο Αστέρης θα δουλεύει μέχρι αργά!

Θα προσπαθήσει και παλι να του τραβήξει την προσοχή, όμως αυτή τη φορά ο Αστέρης θα εκφράσει την ενόχλησή του. Ενοχλημένη θα είναι φυσικά και η Αργυρώ και δεν θα διστάσει και εκείνη να μιλήσει για τις κινήσεις της Σάντρας στη Στέλλα, η οποία γνωρίζει το κορίτσι χρόνια.

Και πάλι όμως η Σάντρα δεν θα σταματήσει να ακολουθεί κατά πόδας τον μικρό γιο της Καλλιόπης μέχρι να πάρει αυτό που θέλει!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Πόλεμος, η Red Bull απαντά στον πατέρα του F1 Μαξ Φερστάπεν, αλήθειες και ψέματα

Ελεονώρα Μελέτη: Καρφί για την Μαρία Ηλιάκη-Ευτυχώς που παραδέχτηκε ότι έλεγαν χοντράδες!