Η Αλεξάνδρα είναι ακόμη συγκλονισμένη στη σειρά Έρωτας Φυγάς, από το τραγικό γεγονός και δεν μπορεί να πιστέψει πώς η ευτυχία τής έφυγε μέσα από τα χέρια. Τη στιγμή που σχεδίαζαν το μέλλον τους με τα παιδιά τους, όλα χάθηκαν έτσι ξαφνικά, σαν η μοίρα να μην τους ήθελε να είναι μαζί. Η κοπέλα δεν βρίσκει πουθενά παρηγοριά, παρά μόνο στον τάφο του αγαπημένου της.

Καθημερινά πηγαίνει στο μνήμα του με τις ώρες. Κλαίει και του μιλάει. Όμως κάποια στιγμή αρχίζει να τον βλέπει μπροστά της. Τον ρωτάει πώς βρέθηκε εκεί και ξαφνικά χάνεται από μπροστά της.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο μία φορά και η Αλεξάνδρα αρχίζει να έχει οράματα. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος αφήνει στο πόδι του στο εργοστάσιο τον Φάνη και τον Νικόλα. Τους λέει ότι αυτοί θα είναι τα μάτια και τα αυτιά του γιατί τους έχει εμπιστοσύνη. Αυτός ετοιμάζεται να πάει να βρει καταφύγιο στην Αθήνα, στην αγκαλιά της Μαργέτας. Δεν αντέχει άλλο να μένει στη Μεσσήνη, αφού τα πρόσφατα γεγονότα τον έχουν πληγώσει πολύ.

Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι έχασε για μια ακόμη φορά την οικογένειά του. Ο Ιάσωνας με τη σειρά του έχει αναθεωρήσει τη στάση ζωής του, ενώ είναι κοντά στην Αλεξάνδρα σε ό,τι χρειαστεί. Του λέει ότι σκέφτεται να πάρει τον Γιωργάκη και να φύγουν από το Κιάρι και ο Δεμερτζής απογοητεύεται καθώς θέλει να μείνει κοντά του για συντροφιά. Η Ουρανία τον συμβουλεύει να την αφήσει γιατί είναι νωρίς ακόμα και βαθιές οι πληγές της.

Η Αλεξάνδρα δείχνει σημάδια πως ίσως αρχίζει να χάνει το μυαλό της. Μιλάει μόνη της, βλέπει μπροστά της τον Μάρκο, είναι αφηρημένη. Η Ρηνιώ αλλά και η Γεωργία ανησυχούν πολύ για εκείνη. Δεν ξέρουν τι να σκεφτούν. Η Αλεξάνδρα δεν έχει πνοή από τότε που πέθανε ο Μάρκος και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια για χάρη των παιδιών της και κυρίως του Γιωργάκη που έμεινε χωρίς τον πατέρα του απο τόσο μικρό.

Παράλληλα, άλλη μια γυναίκα που υποφέρει από πόνο είναι η Ευγενία που αγάπησε τον Μάρκο περισσότερο και από τη ζωή της. Κι εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και νιώθει ότι δεν έχει λόγο να ζει στη Μεσσήνη. Λέει ότι θα φύγει από την Αθήνα αφού τίποτα δεν την κρατάει εκεί και λέει στο Φάνη ότι θα πάει να βρει τη μητέρα της

Εκείνος της λέει ότι τη νοιάζεται και θα είναι καλύτερα εδώ για το παιδί.

Εκείνη όμως δείχνει να είναι αμετάπειστη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Κοντογιάννης φυτεύει στην Αλεξάνδρα την υποψία πως ο Μάρκος δολοφονήθηκε και τότε η ζωή της παίρνει άλλο νόημα αφού ορκίζεται να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τον χαμό του αγαπημένου της.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1