Ουκ ,ολίγες φορές ο Τζανής στη σειρά Η Μάγισσα, έλεγε και ξανάλεγε στη μητέρα του πως θα γίνει ο άρχοντας του πύργου των Λασκαραίων. Εκείνη πάντα στεκόταν στο πλευρό του, αλλά προσπαθούσε και να τον επαναφέρει στην τάξη, υπενθυμίζοντάς του πως ο Μάρκος έχει τα ηνία. Ο ίδιος είχε πει στη μάνα του λίγο πριν εκδιωχθεί ότι μία μέρα θα τον καμαρώσει άρχοντα του πύργου αυτού αφού δε γεννήθηκε αυτός που θα τον απομακρύνει από το πεπρωμένο του ενώ της τόνισε ότι η ώρα να δικαιωθεί πλησιάζει!

Στη συνέχεια, ο Τζανής βρήκε καταφύγιο στον πύργο των Γερακάρηδων και μαζί τους προετοιμάζουν βήμα-βήμα τα σχέδιά τους για να καταστρέψουν τους Λασκαραίους, αλλά και για να σκοτώσει ο Τζανής τον Μάρκο, ενώ την ίδια ώρα η Δαμιανή τον στηρίζει και διψάει και εκείνη για εκδίκηση από τον Μάρκο που έδιωξε τον γιο της από τον πύργο και από τον Μιχαήλ που την πρόδιδε όλα αυτά τα χρόνια με την Αναστασία.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος καταφέρνει να ανακαλύψει πως ο Τζανής έχει βρει καταφύγιο στους Γερακάρηδες, καταλαβαίνει πως εκείνος ήταν που τους βοηθούσε να τους καταστρέψει οικονομικά και εμπορικά, ενώ η σκέψη πως ο αδελφός του έδωσε την εντολή στην Πολυξένη να σκοτώσει το νεογέννητο παιδί του, κάνουν τον Μάρκο να μισεί ακόμα περισσότερο τον Τζανή. Το ίδιο βράδυ, ανάβει το φιτίλι που Θα τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Το σχέδιο του Τζανή στέφεται με επιτυχία και ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται με αίμα. Από τη μυστική είσοδο που ξέρει ο νεαρός, οδηγεί τον Σπήλιο και τους άντρες του μέσα στον πύργο των Λασκαραίων και τους πιάνουν κυριολεκτικά στον ύπνο. Όποιος εμφανίζεται μπροστά στους Γερακάρηδες θανατώνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ τελευταία στιγμή ο Μιχαήλ με τον Μάρκο καταφέρνουν να ξεφύγουν και κρύβονται κάπου στο δάσος. Οι Γερακάρηδες γίνονται κυρίαρχοι και ο Τζανής ο νέος καπετάνιος της σειριάς του.

Οι γυναίκες του πύργου καταφέρνουν να γλιτώσουν, άλλωστε ήδη η Δαμιανή με τη Μεταξία ήταν και αυτές στο σχέδιο, οπότε γνώριζαν τι θα γίνει. Η Ρηνιώ αντιδρά στη συμπεριφορά του Τζανή, αλλά η Δαμιανή τη βάζει στη θέση της λέγοντας ότι 0 Τζανής είναι ο αρχηγός τους τώρα και αυτόν θα υπακούν. Επίσης την προτρέπει να μη ρίχνει άλλα λάδι στη φωτιά!

Κι ενώ οι γυναίκες σώζονται, μία δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τη μανία της Δαμιανής. Η Αναστασία βρίσκει φρικτό θάνατο στα χέρια της αντίζηλού της, που με αυτόν τον τρόπο παίρνει το αίμα της πίσω για όσα εξαιτίας της η ίδια υπέφερε.

Η είδηση του θανάτου της σύγκριας του Μιχαήλ αμέσως γίνεται γνωστή και η Δαμιανή καταφέρνει να καλύψει το νέο της έγκλημα απ όλους, όχι όμως και απ’ τη Ρηνιώ που θα υποψιαστεί την ενοχή της.

Ο Μάρκος με τον Μιχαήλ συγκλονίζονται από τη νέα τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους, αλλά είναι ανήμποροι πλέον ν’ αντιδράσουν.

Κι ενώ ο Μάρκος με τον Μιχαήλ κατάφεραν να ξεφύγουν από τον πύργο, από την άλλη η Θεοφανώ με το μωρό αγκαλιά δεν προλαβαίνει να ξεφύγει και κρύβεται, μέχρι που την εντοπίζουν και την κλείνουν στο μπουντρούμι, όπως και τον Κανέλλο.

Η Θεοφανώ και το μωρό βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου, ενώ η Κυπριανή προσπαθεί να τους πείσει να τους βγάλουν από τη μέση και η Δαμιανή δείχνει να συμφωνεί. Όλοι συμφωνούν στη δική της θανάτωση αλλά όχι του μωρού!

Η ίδια τότε τους ζητά να τη σκοτώσουν στο Ταίναρο και μένει να έρθει η ώρα της κρίσης για όλους!

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Αυτό είναι το τέλος του πρώτου κύκλου-Θα σωθεί ο Παύλος;

F1 Qiddiya City, αποκαλύφθηκε νέα ασύλληπτη πίστα ως έδρα στη Σαουδική Αραβία

Έρωτας Φυγάς: Στον ιστό της Άρτεμις ο Ιάσωνας-Τον παγιδεύει και εκείνος χάνει τα πάντα!