Η Ιφιγένεια Καραμήτρου μπαίνει στη δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός  και τη «βλέπουμε» σε φλας μπακ στο ρόλο της αδικοχαμένης Ρέας, της γυναίκας του Ευθύμη Φαρμάκη.

Η νεαρή γυναίκα είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια της σύλληψης του άντρα της από τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη και τους συνεργάτες του.

Δεν είχε εμπλοκή με τις δουλειές του άντρα της, απλώς έτυχε να βρίσκεται μαζί του, όταν τον παγίδευσε η αστυνομία. Ο Ευθύμης, που λάτρευε τη γυναίκα του, δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατό της. Με κάθε τρόπο θα προσπαθήσει να βγάλει από τη μέση τον αστυνόμο που θεωρεί ότι είναι υπεύθυνος για το χαμό της.

Learning cube:Ένα παιχνίδι που θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά για ώρα και θα τα κρατήσει απασχολημένα

Η Ιφιγένεια Καραμήτρου ανήκει στις νέες ταλαντούχους ηθοποιους, οι οποίες ήδη έχουν ξεχωρίσει. Επιβεβαιώνεται από την πορεία της από το 2017, όταν και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Κατερίνη. Αποφοίτησε το 2016 από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και το 2017 από το Εθνικό Θέατρο. Στην παράσταση «Αγαμέμνων» του Αισχύλου πήρε το Α Βραβείο στο International Student Theatre Festival Danail Chirpansky στη Βουλγαρία και διακρίθηκε με το βραβείο «Special Prize» στο 370 Διεθνές Φεστιβάλ Δραματικών Σχολών της σχολής VGIK της Μόσχας. Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά « Ερωτας μετά» του ALPHA (2019).

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η απάντηση για την 3η σεζον

Μουντιάλ 2022: Τεράστιο ΦΙΑΣΚΟ ο ΑΝΤ1 Plus στο Αγγλία – Ιράν!

Σοφία Χατζηπαντελή – Δημήτρης Σκουλός: Σε αυτό το παιχνίδι πάνε ως κριτές