Σοφία Χατζηπαντελή και Δημήτρης Σκουλός έχουν πλέον ένα κοινό παρελθόν στο ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM. Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews πλέον είναι πολύ πιθανό να έχουν και κοινό μέλλον σε άλλη εκπομπή κάτω από άλλη τηλεοπτική στέγη.

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να κάνει ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμά του από τον Ιανουάριο και η επιστροφή του My Style Rocks βρίσκεται προ των πυλών. Ήδη σας έχουμε γράψει για την περίπτωση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέψει μέσω αυτής της εκπομπής στο κανάλι μετά την αποτυχία του Love Island. Ωστόσο η θέση της παρουσιάστριας αυτή τη στιγμή κλίνει προς την Ζόζεφιν ενώ δε θα πρέπει να αποκλείεται και κάποια έκπληξη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή κάποια άλλη προσωπικότητα.

Η στελέχωση της κριτικής επιτροπής ωστόσο παραμένει μυστήριο. Από τη μία ο Στέλιος Κουδουνάρης φαίνεται πως έχει το προβάδισμα για να «καπαρώσει» τη μία θέση. Το κανάλι ωστόσο στοχεύει να κλείσει ένα εκρηκτικό δίδυμο για τις άλλες δύο θέσεις. Ο λόγος για τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Δημήτρη Σκουλό οι οποίοι ωστόσο δε γνωρίζουμε αν θα δεχτούν να κάνουν εκπομπή μαζί μετά τον αρνητικό σχολιασμό του φωτογράφου για το μοντέλο.

Με τον Λάκη Γαβαλά να είναι ακόμη ένα όνομα που «παίζει» δυνατά, η επαναφορά του My style rocks στην καθημερινότητά μας μέχρι στιγμής ενθουσιάζει!

Θυμηθείτε τι είχε σχολιάσει για τη Σοφία Χατζηπαντελή ο Δημήτρης Σκουλός

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Αυτό παίρνει τη θέση του

Η γη της ελιάς: Χώρισε πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Αυτή είναι

Μαρσέλο: Κόβει την μπάλα ο Βραζιλιάνος – Το πήρε απόφαση – Τι δεν άντεξε