Τι κι αν βρισκόμαστε μόλις στον Νοέμβριο; Το MEGA επιθυμεί να φυλάξει τα ρούχα του για να έχει τα μισά για του χρόνου. Η γη της ελιάς αποτελεί το δυνατό χαρτί του καναλιού για ακόμη μία σεζόν και οι συζητήσεις με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου για τη συνέχιση της σειράς ή όχι και για την επόμενη χρονιά έχει ήδη αρχίσει.

Όσο τα νούμερα στην τηλεθέαση παραμένουν το ίδιο υψηλά παρά τον έντονο φετινό ανταγωνισμό οι ιθύνοντες του MEGA τρίβουν τα χέρια τους με ευχαρίστηση. Λογικό επακόλουθο είναι λοιπόν η εξέταση του ενδεχομένου η σειρά να συνεχιστεί και του χρόνου και να μην ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους.

Σύμφωνα με τη RealNews αυτό μέχρι στιγμής είναι και το επικρατέστερο σενάριο ωστόσο στο τραπέζι τω συζητήσεων υπάρχουν και άλλες δύο ιδέες. Η μία είναι να τελειώσει η γη της ελιάς τον Ιούνιο και τη νέα χρονιά να βγει στον αέρα νέα σειρά του επιτυχημένου διδύμου στο κανάλι ενώ η δεύτερη είναι να παιχτούν και οι δύο σειρές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι συζητήσεις με τους συντελεστές της σειράς θα γίνουν πιο εντατικές στο προσεχές διάστημα για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Πάντως το γεγονός ότι έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με πρωταγωνιστές της σειράς δείχνει ότι όλα βαίνουν προς 3ο κύκλο!

Όλες οι ειδήσεις

Σοφία Χατζηπαντελή – Δημήτρης Σκουλός: Σε αυτό το παιχνίδι πάνε ως κριτές

Η Γη της Ελιάς: Αυτός θα πάρει την κηδεμονία της Αγγελικής-Διαλύονται όλα

Μαρσέλο: Κόβει την μπάλα ο Βραζιλιάνος – Το πήρε απόφαση – Τι δεν άντεξε