Ο Αντώνης στη σειρά του ALPHA, Σασμός, είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το κύκλωμα λαθρεμπορίου όπλων, που εχει στήσει ο Ευθύμης, παρακούοντας τις εντολές από την Αθήνα να μην εμπλακεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, αλλά και αγνοώντας τις συμβουλές της εισαγγελέα Αιμιλίας.

Αν και βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το σχέδιο του Ευθύμη για τη μεταφορά λαθραίων όπλων, δεν αντιλαμβάνεται πως ο λαθρέμπορος έχει αποφασίσει να τελειώνει μαζί του, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο της μοναδικής αγάπης της ζωής του, της γυναίκας του.

Έχει δώσει εντολή στον Λευτέρη να τον βγάλει από τη μέση, κάτι που προσπαθεί να αποφύγει ο μυστικός αστυνομικός. Τη δουλειά, ερήμην του Λευτέρη, αναλαμβάνει ο Πάνος. Κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου του Αντώνη Φραγκιαδάκη, ώστε η εξόντωσή του να φανεί ως τροχαίο δυστύχημα.

Ο Αντώνης και η Μαρίνα ξεκινούν για μια μικρή εκδρομή με το αμάξι οι δυο τους. Πέφτουν στο γκρεμό και σώζονται από Θαύμα! Η Μαρίνα παθαίνει σοκ…

Σασμός: Ανατροπή με τον Μαθιό που πέφτει στα πόδια της Αργυρώς και την παρακαλεί-Τι θα κάνει ο Παύλος

Ο Παύλος, θέλοντας και να προκαλέσει κερνάει τους θαμώνες στο καφενείο του Παντελή αφού τα κτήματα πήγαν εκεί που ανήκαν από την αρχή! Η Καλλιόπη όμως ζητά εκδίκηση αλλιώς καλύτερα να βάλει φωτιά και να τα κάψει. Και οι δύο γιοι της ταράζονται και ψάχνουν να βρουν λύση για να μη χυθεί άλλο αίμα. Τότε ο Αστέρης είναι που ζητά τη βοήθεια της Αργυρώς.

 

Εκείνος της λέει την αλήθεια για τα σχέδια της μητέρας του με ντροπή. Της προτείνει λοιπόν να επιστρέψουν ένα μέρος των κτημάτων στην Καλλιόπη και μετά και τα δύο παιδιά της θα την πείσουν να κάνει Σασμό.

Εκείνη στην αρχή δε φαίνεται να ικανοποιείται αλλά λέει ότι θα το πει στη Μαρίνα η οποία καταλαβαίνει πως η ιδέα είναι καλή και θα υπάρξει μία ηρεμία.

Από την άλλη ο Μαθιός βλέπει πως με τα καμώματα της Καλλιόπης η οικογενειακή του ζωή θα καταστραφεί, και θέλοντας και ο ίδιος να βοηθήσει, πηγαίνει στην Αργυρώ. Την παρακαλάει να βρουν ένα συμβιβασμό και να βάλουν στην άκρη το παρελθόν. Ο σκληρός άντρας φαίνεται πως αλλάζει μετά το γάμο του και θέλει να βάλει μία τελεία στην κόντρα.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει φωτιά στους Βρουλάκηδες-Πληρώνει την πρόκληση ο Παύλος

Ελλάδα – Λετονία: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

ΕΡΤ1: Έρχεται το Πεφταστέρι των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά