Η στιγμή που η Αργυρώ φοβόταν όσο τίποτα στη σειρά Σασμός έχει έρθει. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Πετρής είναι εγγονός της και συγκλονίζεται, τη στιγμή που η Αργυρώ φοβάται μήπως η «καπετάνισσα» της πάρει το παιδί.
Φαίνεται πως ο Αστέρης τελικά θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με την Αργυρώ, παρόλο που εκείνη τον πλήγωσε κρατώντας του μυστικό τη γέννηση του παιδιού τους

Η Βασιλική και η Στέλλα θα του μιλήσουν και τελικά θα τον πείσουν πως ειδικά τώρα δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη του στην Αργυρώ και τον γιο του. Ομως καθώς ο Αστέρης έχει αποφασίσει στο εξής να ζει ελεύθερος και να υπερασπιστεί τη σχέση του με τη «Βρουλάκαινα», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί η Καλλιόπη, με κάθε κόστος, αποφασίζει να μιλήσει στη μητέρα του. Εχει ένα εγγόνι και αξίζει νο το γνωρίζει! Η Αργυρώ όμως δε θέλει να το μάθει η μητέρα του γαιτί φοβάται μήπως της πάρει το παιδί!

Ο Αστέρης της λέει ότι η μητέρα του δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα έβλαπτε ένα μικρό παιδί. Ούτε φυσικά θα χώριζε ένα παιδί από τη μητέρα του. Η Αργυρώ όμως διατηρεί τις επιφυλάξεις τις για τις κινήσεις της Καλλιόπης και του το λέει. Εκείνος όμως επιμένει γιατί δε θέλει πλέον να λέει άλλα ψέματα και θα το δεχτεί όπως δέχτηκε και τη σχέση τους!

Λίγο αργότερα ξεσπά ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ τους αφού εκείνη επιμένει να κρατήσουν το θέμα με τον Πετρή για λίγο ακόμα κρυφό.

Ο Αστέρης βρίσκει τη μητέρα του και της λέει ότι δε χρειάζεται να ρωτά τι συμβαίνει με την Αργυρώ και της αποκαλύπτει ότι αυτό που τους συνδέει είναι το παιδί!

Της λέει ότι η Αργυρώ είχε μείνει έγκυος όταν χώρισαν, τότε που σκότωσε τον αδελφό της. Προτίμησε να φύγει μακριά, παρά να του το πει γιατί φοβόταν για τη ζωή της, φοβόταν για το παιδί που θα γεννιόταν.

Η Καλλιόπη μένει εμβρόντητη. «Το παιδί είναι και Σταματάκης. Εχει και από το δικό μας αίμα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να σου το στερήσει όλο αυτόν τον καιρό…», Θα ξεκινήσει να λέει στον γιο της. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ μιλά στη Μαρίνα και την προετοιμάζει ότι σύντομα η Καλλιόπη θα ξέρει για την ύπαρξη του εγγονού της. Tης μιλά όμως και για την κατάρα που συνοδεύει τις οικογένειές τους. Η Μαρίνα χαίρεται με την έκβαση αυτή και οι δύο γυναίκες κοιτάζονται και εύχονται σιωπηλά αυτό να είναι η αρχή του σασμού που τόσα χρόνια περιμένουν.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Τι αλλάζει άμεσα στον Ολυμπιακό…

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;