Η ζωή του Αστέρη πρόκειται να ανατραπεί από τη μια στιγμή στην άλλη στη σειρά Σασμός μιας και κάποιες διαδοχικές αποκαλύψεις κλονίζουν την εμπιστσύνη που είχε στα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Τόλης πέφτει στα χέρια του Αστέρη και η αποκάλυψη πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος τον σοκάρει. Ο Αστέρης ζητάει εξηγήσεις τόσο από τον αδελφό του όσο και από την Καλλιόπη, η οποία ψάχνει την απάντηση που θα ανασχέσει τον κίνδυνο.

Από την άλλη, ο Μαθιός συνεχίζει την έρευνα για το χαμένο όπλο, αλλά όσο οι μέρες περνούν και δεν το βρίσκει τόσο μοιάζει απεγνωσμένος ‘Οταν μαθαίνει πως το όπλο το έχει ο Μανόλης, εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων, για να το βρει. Δυστυχώς για εκείνον, όχι απλά θα μείνει με άδεια χέρια, αλλά θα μάθει και κάτι που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, πως ο Μανόλης έχει δώσει το όπλο στον Παύλο. Αυτή η εξέλιξη οδηγεί τον Μαθιό σε παράνοια. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο μεγαλύτερος εχθρός του έχει το στοιχείο που μπορεί να τον καταδικάσει.

Η ψυχολογία του Μαθιού μέρα με την ημέρα όλο και χειροτερεύει. Από τη μία προσπαθεί να πείσει τον Αστέρη πως όσα έγραφε το γράμμα είναι προϊόν της φαντασίας του Κώστα και του Ευθύμη για να τον εκδικηθούν και από την άλλη τρέμει στην ιδέα πως ο Παύλος θα παραδώσει το όπλο στην Αστυνομία. Μάλιστα ο Μαθιός καταρρέει και προκαλεί ανησυχία στην οικογένειά του. Ο άντρας μεταφέρεται στο νοσοκομείο με βαριά κρίση πανικού και χρήζει παρακολούθησης. Την ίδια στιγμή, οι αποκαλύψεις για τον Αστέρη δεν τελειώνουν εδώ.

Η Αργυρώ και ο Σταύρος υπογράφουν και τυπικά το διαζύγιό τους και στη συνέχεια η πρώτη πηγαίνει μία βόλτα με τη Στέλλα. Οι δυο τους έρχονται κοντά και η Αργυρώ τής αποκαλύπτει πως ο Πετρής είναι παιδί του Αστέρη και όχι του Σταύρου. Η δικηγόρος είναι σοκαρισμένη και της ζητάει να πει την αλήθεια. Πράγματι, η κοπέλα σκοπεύει να μιλήσει άμεσα στον Αστέρη.

Την επόμενη μέρα, η Αργυρώ ζητάει από τον αγαπημένο της να μιλήσουν, αλλά εκείνος πριν τη συναντήσει πηγαίνει να βρει τον Σταύρο. Ο τελευταίος είναι εξοργισμένος γιατί ο Βαγγέλης έχει κρυφακούσει μία συζήτηση και του έχει μεταφέρει πως η Αργυρώ σκοπεύει να πάρει το παιδί και μαζί με τον Αστέρη να μετακομίσουν στην Αυστραλία.

Για να την εκδικηθεί, λοιπόν, λέει στον Αστέρη  πως το παιδί είναι δικό του και πως η Αργυρώ τον κοροϊδεύει. Η αντίδραση του Αστέρη είναι ακραία. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αργυρώ τού έλεγε ψέματα.’Οταν τη συναντάει, της φέρεται σκληρά, της αποκαλύπτει πως γνωρίζει τα πάντα και της ξεκαθαρίζει πως θέλει να μείνει μακριά του. Ακόμη, της λέει πως θα κάνει τα πάντα για να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τον γιο του, βάζοντας όμως πάνω απ’ όλα το καλό του παιδιού.

Η Αργυρώ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς όλα τα όνειρα που έκανε γκρεμίστηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Αστέρης δεν της επιτρέπει να του μιλήσει και φοβάται πως δεν θα τη συγχωρέσει.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Μάρκος Σεφερλής: Χαμός με τα ονόματα που πέφτουν για την θέση του

«Δραστηριότητες για το Πάσχα»: Viral η λίστα που μοίρασε μια δασκάλα στους μαθητές της

Μιμή Ντενίση: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει