Η Κασσιανή ζητάει από τον Μητροπολίτη την απομάκρυνση της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο από τη Μονή. Εκείνη τον εκλιπαρεί για συγχώρεση και του ζητάει να πραγματοποιηθεί η κουρά της.

Ο Πέτρος φτάνει στη Γερακιανή αποφασισμένος να δώσει εξηγήσεις στην Ελισάβετ. Ο Λουκάς βρίσκεται σε πανικό, όταν πληροφορείται ότι ο τύπος που είχε μαχαιρώσει φτάνει στα ίχνη του. Ο Βίκος ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να θολώσει τα νερά του Καστρινού, με ένα άτομο που θα μεταφέρει ψεύτικες πληροφορίες για τη δολοφονία της Αγγελικής.

Στο μαγαζί του Καστρινού η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Ο Μαγγίνας έχει στριμώξει τον Λουκά πολύ άσχημα. Η Θάλεια προσπαθεί να βοηθήσει. Στην αντίδραση του Λουκά, θα δει ένα πρόσωπο που δεν έχει δει ξανά. Ενάντια στην επιμονή της Κασσιανής, ο Μητροπολίτης φαίνεται πως θα επιτρέψει στην Ελισάβετ να παραμείνει στο μοναστήρι. Εκείνη τρέχει να ευχαριστήσει τον Άη Γιώργη.

Η Ελισάβετ και ο Γεράσιμος θα έρθουν κοντά. Μετά από τόσο καιρό, ο Γεράσιμος χαμογελά. Στο χωριό, ο Πέτρος υποφέρει, μην μπορώντας να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ. Ο Θέμης προσπαθεί να βάλει μια τάξη στο μαγαζί του.

Στην καρέκλα του γραφείου του θα βρεθεί ο Μαγγίνας. Θα καταφέρει να του δώσει την πληροφορία που έχει για το φόνο της Αγγελικής; Η Βετάρα εμφανίζεται, από το πουθενά, στην είσοδο. Ένα πτώμα θα καταλήξει στα παγωμένα νερά του λιμανιού αργότερα μέσα στη νύχτα. Ο Σταυρίνος κάνει μία πρόταση στην Όλγα και ο Σαράντος στη Γιάννα. Κάτω από την πόρτα του κελιού της, η Ελισάβετ βρίσκει έναν φάκελο.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη για τον ανώνυμο δότη-Ποιος δεν θα χαρεί;

Οριστικό για Βαλμπουενά…

Σασμός: Η Καλλιόπη κρυφακούει τον παπά με την Μαρίνα-Αυτό ετοιμάζει ο Νικολής!