Το γράμμα του Τόλη στη σειρά Σασμός, πέφτει στα χέρια του Αστέρη και η αποκάλυψη που κρύβει τον καίει σαν φωτιά. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αδελφός του, ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε, έχει βάψει τα χέρια του με αίμα και μάλιστα με αίμα της οικογένειάς του. Τρέχει να μιλήσει στη μητέρα του, ενώ στέλνει και ένα μήνυμα στον Μαθιό ενημερώνοντάς τον πως θέλει να μιλήσουν. Το σίγουρο είναι πως ο Μαθιός δεν μπορεί υποψιαστεί τον λόγο που ο Αστέρης θέλει να του μιλήσει. Η Καλλιόπη ψάχνει την απάντηση που θα απομακρύνει τον κίνδυνο, ενώ ο Μαθιός συνεχίζει την έρευνα για το χαμένο όπλο. Όμως η τύχη δεν είναι με το μέρος του!

Μια απόφαση του Μανόλη, όμως, θα φέρει την ανατροπή καθώς αυτός, μην αντέχοντας να έχει το όπλο στην κατοχή του, αποφασίζει να μιλήσει γι αυτό στον Παύλο και στη συνέχεια να του το δώσει. Μάλιστα ο Παύλος του εξηγεί πως δεν θα το κρατήσει για πάντα αλλά θα το δώσει και αυτός με τη σειρά του στον Αντώνη Φραγκιαδάκη όταν επιστρέψει στα καθήκοντά του. Ωστόσο του τονίζει ότι κακώς το πήρε και ότι έπρεπε να το αφήσει εκεί που το βρήκε!

Ο Μανόλης όμως αισθάνεται μεμιάς πολλά κιλά ελαφρύτερος. Φεύγει όπως-όπως για να συναντήσει τον Νικηφόρο και την υπόλοιπη παρέα για να γιορτάσουν την απαλλαγή από το θερμοκήπιο!

Όταν όμως το μάθει η Καλλιόπη τίποτα δεν την κρατά! Η ίδια αναλαμβάνει δράση και εισβάλλει στο σπίτι του Παύλου για να το κλέψει. Όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίασε ενώ από την  άλλη ο Μαθιός αγωνιά αφού δεν ξέρει τι τροπή θα πάρει η θαρραλέα κίνηση της μητέρας του!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: Σειρά αποκάλυψη με την Μαρία Καβογιάννη-Ένα ταξίδι μετά και πέρα από το θάνατο!

Tι πραγματικά ισχύει με Μαρτίνς και Ολυμπιακό

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Άρης-Τον βρίσκουν κρεμασμένο στο κελί του!