Το τέλος της δεύτερης σεζόν της σειράς Σασμός πλησιάζει και είναι πια η ώρα κάποιοι από τους ήρωες της Άνω Ποριάς να σταματήσουν πια να βασανίζονται αφού στα σχεδόν δύο χρόνια που παρακολουθούμε τη σειρά έχουμε λύπες, εξαφανίσεις, μυστήρια, φυλακή, απομόνωση, δάκρυα και κατάρες. Όλα τα έχουν δει οι τηλεθεατές, εκτός από ευτυχισμένους γάμους.

Γι’ αυτό τον λόγο οι σεναριογράφοι της σειράς, με επικεφαλής την Εμμανουέλα Αλεξίου, αποφάσισαν στο τέλος της φετινής σεζόν να υπάρχουν και γάμοι!

Η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί με δύο μεγάλους γάμους που θα φέρουν δάκρυα χαράς και συγκίνησης στους κατοίκους του ορεινού χωριού της Κρήτης και κατά συνέπεια σε εμάς.

Άλλωστε και πριν λίγες ημέρες οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, με αφορμή τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, αναρωτήθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες, πότε θα πάνε σε έναν φυσιολογικό γάμο!

Πρώτη και καλύτερη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Θοδώρα και ο Γιώργος. Ο Λευτέρης Ορφανός σύντομα θα αποκαλύψει στον έρωτα της ζωής του την πραγματική του ταυτότητα και ενώ εκείνη στην αρχή θα τον εγκαταλείψει και εκείνος θα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, στη συνέχεια οι δυο τους όχι απλά θα ενωθούν αλλά θα αποφασίσουν να δεθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου.

«Δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου. Θοδώρα, η σχέση μας με καθόρισε. Είσαι αυτό που έψαχνα στη ζωή μου και δεν θέλω να σε χάσω. Τι λες; Θέλεις να γίνεις επίσημα η κυρία Βιδάλη;», θα της πει πεσμένος στα γόνατα και η Θοδώρα δεν θα προλάβει καν να απαντήσει από τη συγκίνησή της.

Εξίσου χαρούμενοι θα φανούν με την εξέλιξη της σχέσης τους οι γονείς της. Παρόλο που στην αρχή είχαν τις αμφιβολίες τους, η Άννα και ο Παντελής θα είναι ενθουσιασμένοι που η κόρη τους μετά από τόσα βάσανα κατάφερε να αγγίξει την προσωπική ευτυχία στο πλευρό του Γιώργου.

Το δεύτερο ζευγάρι που θα βρεθεί μέχρι το τέλος της σεζόν ενώπιον του παπά-Μιχάλη θα είναι αυτό της Άσπας και του Μύρωνα. Η συγκατοίκησή τους μπορεί να αναδεικνύει κάποια προβλήματα στη σχέση τους, όμως την ίδια στιγμή θα αποκαλύψει πόσο ταιριαστοί είναι και πως τελικά δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη για τον ανώνυμο δότη-Ποιος δεν θα χαρεί;

Οριστικό για Βαλμπουενά…

Σασμός: Η Καλλιόπη κρυφακούει τον παπά με την Μαρίνα-Αυτό ετοιμάζει ο Νικολής!