Ο άνθρωπος που με κάθε τρόπο προσπαθεί να διασφαλίσει την ηρεμία και την ομόνοια στο χωριό στη σειρά Σασμός, δηλαδή ο παπά Μιχάλης, μαθαίνοντας τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη από το στόμα του Μανόλη, θα αρνηθεί να παντρέψει τον Μαθιό με τη Βασιλική. Η τελευταία θα καταλάβει ότι κάτι βαθύτερο κρύβεται στην απόρριψή του να τελέσει το μυστήριο, καθώς όμως πρέπει να παντρευτεί τον καλό της σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ψάξει να βρει έναν άλλο παπά για να λειτουργήσει στην ομορφότερη ημέρα της ζωής της. Λίγη ώρα αργότερα και μετά από κόπους χρόνων, θα γίνουν σύζυγοι.

Σασμός: Ο Παύλος προκαλεί πανικό!

Ο Μαθιός κατά τη διάρκεια του μυστηρίου δεν θα αφήσει από το χέρι τη Βασιλική, η οποία με το άσπρο μαντήλι στο κεφάλι μοιάζει σαν νεράιδα. Η Καλλιόπη θα λάμπει από χαρά, ενώ ο Αστέρης δεν θα σταματά να τους εύχεται. Από το μυαλό του βέβαια δεν θα έχει φύγει ούτε για ένα λεπτό η Αργυρώ, η δική του αγαπημένη που δεν έχει σταματήσει να λατρεύει. Οταν η μητέρα του τον ρωτήσει πού είναι ο λογισμός του, απάντηση δεν θα πάρει. Μόνο ένα κοφτό χαμόγελο θα της χαρίσει που θα υποδηλώνει το μέλλον που του στέρησαν. Με καλεσμένους όλους τους κατοίκους του χωριού, εκτός από την οικογένεια Βρουλάκη, Θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Μουσική, ρακές, εκλεκτοί μεζέδες και χοροί στη σειρά του ALPHA, θα είναι τα βασικά συστατικά της γιορτής , που θα στήσουν Μαθιός και Βασιλική για τους δικoύς τους ανθρώπους. Το κέφι θα ανάψει και οι άσχημες στιγμές που έζησαν μέχρι σήμερα θα ανήκουν αποκλειστικά στο παρελθόν. Τη μεγάλη τους χαρά όμως θα σταματήσει ο Παύλος Βρουλάκης που Θα εμφανιστεί ξαφνικά και Θα κανει τη μουσική να κλείσει και τους καλεσμένους να παγώσουν. Ο Μαθιός του λέει ότι δεν είναι καλοδεχούμενος γιατί παντρεύτηκε την γυναίκα που αγαπά για να πάρει την  απάντηση ότι ο ίδιος πέρασε για να ευχηθεί!

Λίγα μέτρα πιο μακριά θα στέκεται η Αργυρώ που θα παρακολουθεί κρυφά τον Αστέρη, χωρίς να γίνει αντιληπτή η παρουσία της εκεί. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος θα ψάχνει την γυναίκα του παντού γεμάτος οργή καθώς βαθιά μέσα του γνωρίζει το που βρίσκεται. Η Ασπα, η οποία θα καταλάβει πως η Αργυρώ έχει έρθει σε επαφή με τον Αστέρη, δίχως να χάσει περισσότερο χρόνο θα φύγει προκειμένου να τη βρει πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Χρήστος Πολίτης εναντίον της Κάτιας Δανδουλάκη-Ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή

GNTM: Επική τούμπα που πονάς να την βλέπεις – Πάγωσαν οι κριτές

GNTM: Φωτογραφήθηκε μόνο με εσώρουχα η Σοφία Χατζηπαντελή-Και δεν της φαινόταν!