Σασμός: Αυτό είναι το μυστικό του παπά Μιχάλη-Αντιμέτωποι Παύλος και Νικηφόρος.

Σασμός: Αυτό είναι το μυστικό του παπά Μιχάλη-Αντιμέτωποι Παύλος και Νικηφόρος

Επόμενα Επεισόδια

Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανώλη στη σειρά Σασμός. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να του εκμυστηρευτεί το ενδιαφέρον του για τη Νάντια.
Συντάκτης:

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός, η απόσταση μεταξύ του Σταύρου και Αργυρώς δείχνει να μεγαλώνει και πλέον το γυαλί δείχνει να έχει ραγίσει οριστικά. Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει από το νησί και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει την σύγχυσή της. Ωστόσο, ένα περιστατικό συγκλονίζει και πάλι την Κρήτη.

Στο νέο επεισόδιο, ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανώλη. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να του εκμυστηρευτεί το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η καρδιά του Παπά Μιχάλη τον προδίδει και παθαίνει έμφραγμα. Το γεγονός ότι ο παπάς καταρρέει, όπως είναι φυσικό ταράζει το χωριό. Ωστόσο εκείνος φαίνεται ανένδοτος και δε θέλει με τίποτα να πάει στο γιατρό.

Η συνάντηση του Μανώλη με τον παπά Μιχάλη στη σειρά του ALPHA, απειλεί να καταστρέψει το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής καθώς του αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή.

Και ενώ την ίδια ώρα εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική αντιλαμβάνεται ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει… Από την άλλη μεριά ο Παύλος , έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του…. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης….

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: «Κόβεται» το «Εκτός Υπηρεσίας» – Τι έχει γίνει με την αγαπημένη σειρά

Παναθηναϊκός: Ο agent Ρούζνιτς που προξένεψε και τον Σπόραρ ετοιμάζει κάτι για τον Ιανουάριο;

Η καυτή Αλβανίδα ρεπόρτερ που ζαλίζει με την παρουσία της στα γήπεδα (pics)

 

Σχόλια