Ο πρώτος κύκλος της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών έκλεισε με τη Βικτώρια να βρίσκεται μέσα στο κελί της φυλακής. Ωστόσο, σύμφωνα με το TiVi σίριαλ, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ και η Βικτώρια θα βγει και θα συνεχίσει απτόητη τις δολοπλοκίες της.

Οπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς, τη νέα σεζόν η Βικτώρια συνεχίζει να είναι στη φυλακή και ο μοναδικός της στόχος είναι πλέον το πώς θα βγει από εκεί.

Τα γεγονότα τρέχουν και η ίδια παρακολουθεί τα πάντα μέσα από το κελί της, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες για να βγει από εκεί μέσα και το καταφέρνει.

Ο εισαγγελέας αποφασίζει ότι το μόνο που υπάρχει εναντίον της είναι κάποιες ενδείξεις και καταθέσεις που δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να στοιχειοθετούν όλες αυτές τις βαριές κατηγορίες που της αποδίδονται.

Ετσι δίνει εντολή να αποφυλακιστεί. Η Βικτώρια βγαίνει και πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι των Μπουραντάδων, όπου αρχίζει ξανά το θέατρο σε όλη την οικογένεια και ειδικά στον Χριστόφορο, ο οποίος στο μεταξύ έχει βρεθεί, μετά από πολλή αγωνία και φόβο για τη ζωή του.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, η Βικτώρια θα συμμαχήσει με την οικογένεια της αδελφής τής Όλγας και ειδικά με τον ανιψιό της τον Σίμο, ο οποίος ζητά τη βοήθειά της ώστε να προσεγγίσει την Αμαλία. Η Βικτώρια κι εκεί θα βάλει το χεράκι της για δικό της φυσικά όφελος και κυρίως για να εκδικηθεί τον Αποστόλη, ο οποίος στάθηκε η αφορμή να βγουν τα «άπλυτά» της στη φόρα.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Πανικός στον αέρα του δελτίου-Ρεπόρτερ άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει!

Τι ισχύει το συμβόλαιο του Μπακαμπού

Σασμός: Ο τρίτος κύκλος τελειώνει πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί με τα νέα επεισόδια;